سید مهدی مرتضویزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون ۴۲۰ کیلومتر از راههای روستایی استان آسفالت نشده است اما با اهتمام دولت سیزدهم و توجهی که به مناطق محروم و روستایی دارد، امید میرود بخش قابل توجهی از این محورها در ادامه آسفالت شود.
وی ادامه داد: طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ طول راههای روستایی بالای ۲۰ خانوار استان که هنوز آسفالت نشده است، ۴۲۰ کیلومتر است که در حال حاضر برای آسفالت راههای روستایی در شهرستان اردل ۱۸ روستا با ۱۰۲ کیلومتر راه، شهرستان شهرکرد ۲ روستا با ۱۰ کیلومتر، شهرستان کوهرنگ ۶۸ روستا با ۲۲۳ کیلومتر، شهرستان کیار سه روستا با پنج کیلومتر، شهرستانهای لردگان، خانمیرزا و فلارد ۲۷ روستا با ۶۶ کیلومتر و شهرستان فارسان ۲ روستا انعقاد قرارداد شده و با مساعد شدن شرایط آب و هوایی به مرحله اجرا میرسد.
مرتضویزاده با بیان اینکه برای نگهداری و ساخت راههای روستایی اعتبار ملی وجود ندارد و تمام اعتبار این بخش از محل منابع استانی تامین میشود، افزود: به هر میزان راه روستایی که در استان راه احداث شود، دولت قیر آن را تامین میکند.
وی با بیان اینکه این استان در شاخص احداث راههای روستایی طی سال گذشته رتبه ۹ را در کشور کسب کرده است، گفت: این ادارهکل همچنین در بخش مدیریت راهها رتبه ۶، در حوزه اداره فنی و امور پیمانها رتبه ۶ و در حوزه نگهداری راههای روستایی و فرعی رتبه ۱۷ را در سال گذشته کسب کرد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای سه هزار و ۷۳۹ کیلومتر راه است که از این میزان، ۲۶۶ کیلومتر بزرگراه، ۷۶۱ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۱ کیلومتر راه فرعی،۲ هزار و ۳۳۷ کیلومتر راه روستایی و مابقی راه درون شهری است.
این استان در مسیر ترانزینی فلات مرکزی به جنوب کشور در مسیر ارتباطی ۲ استان بزرگ اصفهان و خوزستان قرار دارد.