سید محمدرضا سیدحسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: امسال ۳۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان به کشت گندم اختصاص یافته که تاکنون کار برداشت ۲۸ هزار هکتار به اتمام رسیده است.
وی با اشاره به پرداخت مطالبات گندمکاران گفت: تاکنون ۵۵۸میلیارد تومان به حساب کشاورزان سیستان و بلوچستان بابت خرید گندم واریز شده و بتدریج مطالبات کامل کشاورزان به حساب بانکی آنان واریز خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان عمده ارقام گندم کشت شده در این استان را سیروان، سارنگ، سحر، سیوند و نارین عنوان کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به سیاستهای حمایتی دولت و مشارکت کشاورزان ۲۹ هزار هکتار معادل ۹۱ درصد از گندمزارهای سیستان و بلوچستان زیر پوشش کشت قراردادی قرار گرفت است.
اشکانی گفت: بیمه اراضی گندم امسال نسبت به سال گذشته ۲ برابر رشد داشته و کشاورزان ۲۰ هزار هکتار از گندمزارهای خود را بیمه کردهاند.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمینهای برخی مناطق استان سیستان و بلوچستان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.