اراک - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: تبیین و تشریح ابعاد شخصیتی و اندیشه‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی نیاز جامعه است و باید در ایام سالگرد ارتحال ایشان به بهترین شکل ممکن انجام‌ شود.

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: امام راحل با توکل بر خدا از سال ۱۳۴۲ نهضت مقدس خود را آغاز نمودند و با وجود همه مشکلات، آزار و اذیت ها و تبعید هیچگاه از هدف والای خود فاصله نگرفتند و از عنایت خداوند ناامید نشدند و باید آحاد جامعه به خصوص جوانان و نوجوانان در تمام مراحل زندگی امام را الگوی خویش قرار دهند.

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) در راستای احیای اسلام ناب محمدی(ص) گام برداشت و در این راه خطیر از هیچ کوششی فروگذار نبودند. بنابراین امروز نیز اقشار مختلف مردم به خصوص جامعه روحانیت و اساتید دانشگاه‌ها باید اهداف والای امام راحل را برای جوانان و نوجوانان تبیین کنند.

امام جمعه اراک اضافه کرد: هدف والا و شایسته امام راحل باعث ماندگاری ایشان در اذهان همه آزادیخواهان جهان شد چرا که با وجود اینکه ۳۴ سال از رحلت ایشان می‌گذرد، عاشقان و دوستداران آن رهبر فرزانه از نقاط مختلف جهان برای عرض ارادت به حرم مطهر ایشان مشرف می‌شوند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با بیان اینکه امروز آثار و بازتاب اندیشه‌های امام خمینی(ره) در ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در دنیا متبلور است، یادآور شد: امام خمینی (ره) با تحقق انقلاب اسلامی، دین اسلام را احیا و به دنیا عرضه کرد.

وی اضافه کرد: امام خمینی(ره) انقلابی مردمی و ضد استکباری را ایجاد کردند و هیمنه استکبار را در هم شکست و به دنیا نشان دادند که انقلاب اسلامی ایران اهداف و آرمان هایی را دارد و تا ظهور حضرت مهدی(عج) انقلاب اسلامی ایران به راه ترسیم شده خود ادامه می دهد.

امام جمعه اراک اضافه کرد: سیره امام(ره) چراغ راهی برای همه انسان‌های عالم است، انسان‌هایی که این روزها در گوشه کنار جهان تشنه اندیشه‌های امام(ره) هستند و با الگوگیری از انقلاب اسلامی ایران در برابر ظالمان و یزیدیان زمان ایستاده‌اند.

برگزاری مراسم گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) در خمین و اعزام ۱۵ هزار نفر از اقشار مختلف مردم استان مرکزی به حرم مطهر ایشان در تهران از مهمترین برنامه‌های ستاد برگزاری سالگرد رحلت امام در استان مرکزی است.

امام خمینی(ره) ۳۰ شهریـور ۱۲۸۱ هجری شمسی در شهرستان خمین از توابع استان مرکزی در خانواده‌ای اهل علـم متولد شد و در ۱۴ خرداد سال ۱۳۶۸ در تهران رحلت و به ملکوت اعلی پیوست.