رامین رضایی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فعلا تا اعلام مبلغ اعتبارات، ضروریات تجهیزات توانبخشی مانند ویلچر و واکر نسبت به جمعیت هدف، تامین میشود. در این زمینه کمبودهایی داریم اما به این مفهوم نیست که مددجوی بهزیستی بی نصیب بماند.
وی تصریح کرد: برخی مددجویان پشت نوبت دریافت سمعک، ویلچر و واکر هستند اما این تجهیزات را دارند و تجهیزاتشان قدیمی شده است؛ در حد توان در حال تامین تجهیزات هستیم اما مددجویی به دلیل نداشتن تجهیزات، خانه نشین نشده است و این اجازه را نمیدهیم.
سرپرست دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور گفت: البته ممکن است مثلا ویلچر به دلیل قدیمی شدن، مددجو را اذیت کند اما فعلا اعتباراتی را توزیع کردهایم.
رضایی خاطرنشان کرد: سالانه باید ۳۰ هزار ویلچر و ۳۰ هزار سمعک را تامین کنیم که با توجه به افزایش قیمتها و تورم نمیتوان همه آنها را تامین کرد و انتظار داریم از حوزه مشارکتها و خیرین تامین شود. سال گذشته نیز همه را تامین نکردیم و با اولویت بندی به نیازهای ضروری توجه کردیم.
وی یادآور شد: پایان سال گذشته -۱۴۰۱- شرکتهای وارد کننده تجهیزات توانپزشکی حواله دادند و سمعک موجود در انبارهای شرکتهای واردکننده را گرفتیم و نیازها در این زمینه را تامین کردیم.
سرپرست دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ابتدای خردادماه جاری معادل اعتبارات سال گذشته به استانها برای تامین تجهیزات توانپزشکی ابلاغ شده است، افزود: میتواند مواردی از کمبود وجود داشته باشد اما فورا برطرف می شود.
رضایی گفت: هر ساله بخشی از تجهیزات توانپزشکی از سوی خیران تامین میشود اما مدیریت این امر که چه بخشی و چه نیازی از خیران تامین شود در حوزه استانی قرار دارد و ما نیازسنجی می کنیم و تجهیزات متناسب با جمعیت هدف تامین میشود.