اردبیل - ایرنا - معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: وظیفه خطیر این نهاد، رفع اشکالات و ابهامات فکری و معرفتی دانشگاهیان است و در این راستا از سه ابزار حکمت، موعظه و جدال احسن کمک می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت‌الاسلام سیدمهدی میراحمدی روز سه‌شنبه در آئین تودیع و معارفه مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: فلسفه وجود روحانیت در جامعه، هدایت انسان‌هاست و از اینرو نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها به این یا آن حزب و فرد تعلق ندارد، بلکه همگان را به سوی خدا هدایت می‌کند.

وی افزود: روحانی دانشگاه مختص یک فرد و جناح نیست و به تعبیر مقام معظم رهبری باید به تبلیغ و انتقال علمی، عملی و قولی دین و ایمان بپردازد و با انحرافات و کج روی‌ها در امور اسلامی مقابله کرده و در دانشگاه حضور معنوی و هدایتگر داشته باشد.

وی مسئولیت نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها را طبابت معنوی افراد دانست و گفت: طبق ماموریت‌های جدیدی که برای این مسئولیت تعریف شده، متصدی آن باید در دانشگاه حضور تبلیغی و مدیریتی داشته باشد و سایر بخش‌های دانشگاه‌ها نیز نهاد را یاری کنند.

مدیر دفتر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه‌های کشور نیز در این آئین گفت: به علت اهمیت مقوله فرهنگ در همه موفقیت‌ها، نهاد نیز به‌واسطه کار فرهنگی از جایگاه خاص و خطیری برخوردار است و بنا بر اعلام دانشگاه محقق اردبیلی، این مرکز علمی در میان ۳۰۰ دانشگاه برتر جهان و نهاد نمایندگی رهبری این دانشگاه جزو ۱۰ دانشگاه برتر کشور قرار دارد.

حبیب محمدنژاد پیشنهاد کرد در دانشگاه محقق اردبیلی اندیشکده‌ای با رویکرد ارتقای رتبه دانشگاه در جهان راه‌اندازی و در آن از افراد موثر در حوزه‌های علمی، آموزشی، فناوری و تجاری سازی ایده‌ها و پژوهش استفاده شود.

دکتر اسماعیل چمنی ، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این برنامه ، نهاد را پناهگاه و سنگ صبوری برای دانشگاهیان دانست و گفت: اگرچه نهاد، دارای اختیارات اجرایی خاصی نیست اما در رفع اشکالات و مشکلات فکری و معرفتی بسیار موثر است.

پخش نماهنگ و کلیپ عملکرد نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی از بخش‌های دیگر این آئین بود و در پایان از حجت‌الاسلام عبدالله حسنی مسئول این نهاد قدردانی و حجت‌الاسلام محمدرضا مصلح‌نیا به عنوان مسئول این نهاد معرفی شد.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشته‌های مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.


این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایش‌های علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود.