به گزارش ایرنا، عبدالله قبادی شامگاه چهارشنبه در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در یاسوج اظهار کرد: مقام معظم رهبری در سالهای گذشته همواره اقتصاد را مهمترین موضوع کشور دانسته اند و در انتخاب شعار سال این مهم به خوبی نمایان است.
وی افزود: مهار تورم و رشد تولید ۲ راهبرد مهم کشور است که تحقق آن با همافزایی و همکاری دستگاه ها و ارگان های مختلف امکانپذیر است.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج تصریح کرد: این اتاق با رویکرد مبتنی بر دانش و برنامه به دنبال بهبود فضای کسب و کار با همکاری همه جانبه با سایر دستگاههای دولتی است.
قبادی عنوان کرد: اتاق بازرگانی یاسوج همواره در کنار مجموعه دولت بوده است و انتظار می رود که سازمانها، نهادها و مدیران دولتی کمک کار بخش خصوصی باشند و برنامه بدهند و از ما مطالبه گری کنند، همانطوری که اتاق بازرگانی در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغالزایی از ادارات دولتی مطالبهگری خواهد کرد.
وی ادامه داد: متأسفانه گاهی شاهد هستیم که مصوبات شورای گفتوگو قابلیت اجرایی ندارند که باید پیگیر باشیم که این مصوبات قابلیت اجرایی داشته باشند و این مشکل اصلی شورای گفتوگو رفع شود.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج اضافه کرد: برگزاری همایش فرصتهای سرمایهگذاری ملی و بینالمللی پیگیری می شود و سعی میکنیم از این فرصت به نفع استان قدمهای مثبتی برداریم.
قبادی گفت: پیگیری مسائل و مشکلات مربوط به صادرکنندگان نیز از موضوعات مهمی است که به جد با توجه به شعار سال در دستور جدی کار اتاق قرار گرفته است.
طولانی بودن صدور مجوز و نمودار منفی رشد اقتصادی استان
مشاور اقتصادی رئیس اتاق بازرگانی یاسوج در این نشست گفت: صدور مجوز سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویراحمد حدود ۷۰ مرحله دارد و بطور میانگین ۱۵ ماه به طول می انجامد و گاها تا سه سال هم طول کشیده است.
محمد امین منوچهری افزود: یکی از چالش های اصلی این استان عدم آمارهای دقیق برای برنامه ریزی مناسب است.
وی با اشاره به نمودار منفی رشد اقتصادی استان، تاکید کرد: در بخش محصول ناخالص داخلی استان در ۱۰ سال گذشته همیشه نرخ منفی و معنی دار بوده و امیدواریم که تغییری در این نرخ تولید محصول ناخالص داخلی استان ایجاد کنیم.
مشاور اقتصادی رئیس اتاق بازرگانی یاسوج ابراز کرد: زنجیره های تولید در این استان تکمیل نیست که نیاز است بجای افزایش تولیدات، زنجیره ها را تکمیل کنیم.
منوچهری بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ کهگیلویه و بویراحمد رتبه اول تورم را با ۴۸ درصد داشته اما در سال ۱۴۰۲ از رتبه اول تورم به رتبه هشت رسیده است.