به گزارش روز شنبه ایرنا، «محمدطیب صحرایی» با اشاره به برگزاری نشست بررسی وضعیت پروژه قطار شهری کرمانشاه؛ به اهمیت تصمیمات مدیریتی اشاره کرد و افزود: یک تصمیم تنها برای نسل امروز نیست و باید با دوراندیشی و آیندهنگری به رعایت حقوق شهروندی نسل فردا هم اندیشید.
وی به انتقادات بسیاری که به چگونگی اجرای پروژه قطار شهری وجود دارد، اشاره کرد و گفت: ما وارث وضعیت فعلی هستیم و امکان بازنگری و اجرای یک طرح جدید هم میسر نیست.
وی گفت: خوشبختانه همه در مورد اجرای بخش زیرزمینی قطار شهری اجماع دارند و عملیات اجرایی این بخش باید با شتاب بیشتری پیش برود و مردم پس از سالها انتظار، نتیجه عملی این هزینهها را مشاهده کنند.
استاندار کرمانشاه از عزم جدی مدیریت ارشد استان برای فعال کردن فاز ۲ پروژه قطار شهری کرمانشاه خبر داد و گفت: تمام توان خود را برای وصول طلبهای شهرداری از ادارات دولتی و تامین مالی پروژه به کار خواهیم گرفت.
وی در ادامه از تشکیل کارگروه استانی پروژه قطار شهری خبر داد و گفت: این کارگروه برای چگونگی حل مشکلات پروژه و راههای تامین مالی آن تصمیم گیری خواهد کرد.
صحرایی گفت: در شرایط فعلی ۲۰۰ نفر در این پروژه مشغول به کار هستند و اگر فعال شود این میزان به هزار و ۵۰۰ نفر می رسد و برای جوانان بیشتری اشتغال ایجاد میشود.
به گزارش ایرنا؛ پروژه قطار شهری کرمانشاه در سال ۹۳ با تغییر سیستم، از منوریل به قطار شهری تبدیل شد و همان زمان مقرر گردید ۶ کیلومتر از مجموع ۱۳ کیلومتر طول مسیر به صورت زیرزمینی اجرا شود.
مرحله اول این پروژه از میدان معلم واقع در سه راه مسکن آغاز و به طول ۸.۶ کیلومتر تا میدان آزادی ادامه پیدا می کند و مرحله دوم نیز به طول حدود ۴.۴ کیلومتر از میدان آزادی آغاز و تا میدان فردوسی ادامه خواهد داشت.
از مجموع ۱۳ کیلومتر طول مسیر، هفت کیلومتر ابتدایی آن به صورت روگذر (میدان معلم تا بالاتر از سه راه ۲۲ بهمن) و ۶ کیلومتر باقی مانده نیز (از سه راه ۲۲ بهمن تا میدان فردوسی) به صورت زیرگذر خواهد بود.
شهرستان کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جای داده است.