محمد حسینزاده روز شنبه در دیدار با اعضای انجمن خوشنویسان ایران در مشهد افزود:خوشنویسان این انجمن باید در رویدادها علمداری کنند از این رو لازم است طرحهای کارشناسی شده و منطبق بر واقعیات جامعه از سوی این انجمن تدوین و ظرف ۲ هفته آینده به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ارسال شود.
وی ادامه داد:انجمن خوشنویسان مشهد با برخورداری از ۸۰۰ هنرمند ممتاز در این شهر و خراسان رضوی هنوز نتوانسته است هنر خوشنویسی را به عنوان یک هنر قدسی که تجلی آن کتابت قرآن کریم است به زندگی مردم وارد کند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت:نقش انجمن خوشنویسان مشهد در دیوارنویسی های اطراف شهر، رویدادهای فرهنگی و مذهبی و خوشنویس کردن مردم از طریق دستگاه های اجرایی دولتی و جلوه های بصری شهرها بسیار موثر است لذا باید طرحهایی برای ورود خوشنویسان به هیات های مذهبی، مساجد و تکایا، مدارس و دستگاه های اجرایی دولتی ارایه دهد تا اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از آنها برای استفاده مدیران و دستگاه های اجرایی مرتبط دفاع کند.
حسین زاده افزود:مکان کلاسهای آموزشی انجمن خوشنویسان در مشهد با پیگیریهای انجام شده و برپایی این کلاسها در مجتمع فرهنگی و هنری "سلطانعلی مشهدی" باقی میماند.
به گزارش ایرنا، در مشهد و خراسان رضوی بیش از ۸۰۰ خوشنویس ممتاز وجود دارد و سالانه بیش از هزار و ۲۰۰ نفر برای آموزش به انجمن خوشنویسان ایران شاخه خراسان رضوی مراجعه می کنند.