محمدمهدی پورکاظمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت:۵۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت تقویتی و اجرای ۲۰ کیلومتر روکش آسفالت حفاظتی میکروسرفیسینگ در محورهای مواصلاتی اصلی و فرعی استان در این مدت انجام شده که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۲۵ درصدی روبرو بوده است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون نسبت به اجرای ۱۵ هزار متر درزگیری و ۴ هزار تُن لکه گیری در برخی از محورهای استان (بر اساس نیاز سنجی و اولویت بندی) اقدام شده است.
رییس اداره نگهداری راههای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان ادامه داد: در راستای لکه گیری موضعی و پر کردن چاله ها در جاده های استان، نسبت به استفاده از ۲ هزار تُن آسفالت سرد اقدام شد.
وی اضافه کرد: این اداره کل با هدف تأمین ایمنی عبور و مرور، کاهش میزان خرابی راه، کاهش هزینههای استهلاک وسایل نقلیه و همچنین ایجاد شرایط مناسب برای رسیدن به موقع به مقصد، در قالب قراردادهای مُنعقده با پیمانکاران از جمله آنتنی امیرکبیر، قرارداد لکه گیری و روکش آسفالت محورهای " شهرضا - سمیرم "، "وزوان لایبید"، "نطنز - اصفهان" ، "نطنز- کاشان" ، "ورزنه- هرند"، "کاشان - مشهد اردهال" ، "کاشان - برزُک"، "حبیبآباد - دولتآباد"، "حبیبآباد - ورتون " و " اصفهان - شهرضا "،اقدام به لکه گیری و روکش آسفالت راههای شریانی و اصلی حوزه استحفاظی استان کرده است.
پورکاظمی بیان کرد: به منظور تسهیل در امر تردد و افزایش ایمنی محورها، اجرای عملیات لکه گیری و روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی استان از جمله محورهای "اصفهان - کاشان" ، " اصفهان - تهران" ، "اصفهان - شهرضا - سمیرم" ، " اصفهان - نایین - خور"، "اصفهان - شیراز"، " اصفهان - اردستان " و " اصفهان - مبارکه - بروجن" ، همچنین لکه گیری کلیه محورهای مواصلاتی استان به صورت روزانه (با استفاده از آسفالت گرم و سرد) انجام شده است.
وی خاطر نشان کرد : علاوه بر محورهای یاد شده، لکه گیری و روکش آسفالت در محورهای" شهرضا به سمیرم" ، " ورزنه به هرند" ، " میمه" ،" نطنز - اصفهان" ، " بادرود" ، "امامزاده آقاعلیعباس"، " محور قدیم کاشان به نطنز" و " اصفهان – ورزنه" از خردادماه سال جاری در دست اجراست.
رییس اداره نگهداری راههای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان افزود : با توجه به ویژگی شاخص ترانزیت و توریستی بودن این استان روکش آسفالت محورهای شریانی و اصلی نقش مهمی را در بهبود و سرعت مبادلات اقتصادی منطقه و ایمنی کاربران جاده ای ایفا خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان در زمینه حمل کالا سهم ۱۰ درصدی از کل کشور را به خود اختصاص داده است و رُتبه نخست کشور در مجموع تناژ حمل شده را در اختیار دارد.
این استان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز و بعنوان چهار راه ترانزیت بار و مسافر کشور، رُتبه نخست حمل بار و رُتبه سوم حمل مسافر را داراست.