به گزارش ایرنا از کمیته امداد، مهدی سلامی روز شنبه با ارائه گزارشی از حوزه اشتغال و خودکفایی در سال ۱۴۰۱، افزود: این نهاد برای تحقق اهداف خود در زمینه ایجاد اشتغال از ظرفیتهای مختلفی چون خیران و جهادگران کارآفرین، مراکز مشاوره شغلی، آموزشگاههای کسبوکار، مؤسسات کاریابی، کارفرمایان، شهرکهای صنعتی، هیاتهای شناسایی و نظارت بر راهبران، بانکها و مؤسسات مالی، دستگاههای اجرایی و نهادهای محلی، شرکتهای فنی، مهندسی و دانشبنیان، پارکهای علم و فنآوری استفاده میکند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان تهران گفت: ارائه مشاوره و آسیبشناسی برای طرحهای اشتغال مددجویان با هدف تقویت و پایدارسازی این مشاغل توسط ناظران فنی این نهاد انجام می شود.همچنین پارسال بیش از ۱۰ هزار فقره تسهیلات اشتغال زایی به مبلغ یکهزار و ۱۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.
به گفته سلامی، ادارات دماوند، پردیس و منطقه ۱۸ تهران به ترتیب رتبه های اول تا سوم را در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی به مددجویان در سال گذشته داشته اند. ۶۴۶ خانوار نیز از محل دریافت تسهیلات اشتغال در سال گذشته خودکفا و از چرخه حمایتی خارج شده اند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان تهران به تعداد مددجویان آموزش فنی و حرفه ای اشاره کرد و گفت: سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار و ۱۵۱ نفر از اموزش های تخصصی کسب و کار در رشته هایی از جمله حسابداری ، بازاریابی اینترنتی، مهارت های تخصصی کسب و کار برخوردار شدند.
وی با اشاره به تحقق ۹۷ درصدی آموزش های کسب و کار مددجویان کمیته امداد استان تهران خاطرنشان کرد: تمام تلاش کمیته امداد توانمندی این خانواده ها است.