به گزارش خبرنگار ایرنا ، علی رحمانی روز یکشنبه در جلسه بررسی و حل مشکل زیست محیطی پساب واحدهای تولیدی که همزمان با هفته حفاظت از محیط زیست برگزار شد، افزود: حفاظت از محیط زیست به عنوان یک سرمایه ملی باید توسط واحدهای تولیدی مورد توجه جدی قرار بگیرد، نمیتوانیم به بهانه حمایت از تولید آسیب رساندن به محیط زیست را که خود از اصلیترین سرمایههای ملی ماست، توجیه کرد.
به گفته وی، قوانین محیط زیستی بر پایه مطالعات دقیق علمی ابلاغ میشود و با رعایت آنها میتوانیم تضمین کننده زندگی بهتر برای نسلهای آینده خود باشیم.
این مسوول تاکید کرد: مشکل پساب برخی واحدهای تولیدی یک مشکل قدیمی است که برای رفع آن باید به سمت استفاده از خطوط انتقال فاضلاب و استفاده از تصفیه خانههای موجود حرکت کرد.
وی یادآور شد: در برخی مناطق، به خصوص شهرستان تاکستان باید تصفیه خانههای جدیدی ساخته شود که در این زمینه لازم است از ظرفیت مجموعههای دانش بنیان برای استفاده از تجهیزات به روز استفاده کرد.
معاون اقتصادی استاندار، دستگاههای متولی را مکلف کرد تا براساس استانداردهای موجود بازرسیهای مستمر از واحدهای تولیدی را در دستور کار خود قرار داده و نواقص موجود را برطرف کنند.
جلسه بررسی و حل مشکل زیست محیطی پساب واحدهای تولیدی از جمله واحدهای فرآوری کشمش و دامداریهای استان باحضور مدیران کل جهاد کشاورزی و محیط زیست استان و تشکلهای بخش خصوصی برگزار شد.