به گزارش ایرنا، آزاد حکمت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ هزار و ۶۰۰ شماره تلفن منصوبه در استان وجود دارد و هماکنون شرایط واگذاری شمارههای جدید به متقاضیان سرویس تلفن ثابت در سطح استان فراهم است.
وی افزود: ارائه سرویس تلفن ثابت در روستاها همچون دیگر خدمات مخابراتی در راستای برقراری عدالت اجتماعی و برخورداری یکسان مردم از محصولات مخابراتی در اولویت کارهای مخابرات قرار دارد و در حال حاضر هزار و ۵۰۲ روستا دارای تلفن خانگی است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با اعلام اینکه زیرساخت و امکانات لازم برای واگذاری خطوط جدید تلفن ثابت در استان وجود دارد گفت: متقاضیانی که درخواست ثبت نام تلفن ثابت دارند می توانند با مراجعه به نزدیک ترین دفتر پیشخوان دولت در محل و یا با مراجعه به سامانه مخابرات من به آدرس https://my.tci.ir نسبت به ثبت نام تلفن ثابت اقدام کنند.
وی یادآور شد: سرویس تلفن ثابت به عنوان یکی از مقرون به صرفه ترین سرویس های مخابراتی از دیرباز تاکنون مورد استقبال مشتریان قرار گرفته است و در راستای پاسخگویی به درخواستهای مردم در زمینه ثبت نام و واگذاری سرویس تلفن ثابت به متقاضیان، ایجاد و توسعه زیرساختهای تلفن ثابت در استان انجام شده است.
حکمت با تشریح مزایای فیبرنوری افزود: در حال حاضر بستر سیم مسی به دلیل داشتن محدودیتهای فراوان از جمله فاصله و هزینه بالای اجرا و نگهداری، دیگر گزینه مناسبی برای این روند به نظر نمیرسد در نتیجه رویکرد جدید و اولویت شرکت مخابرات ایران توسعه و استفاده از بستر فیبر نوری است.
وی اعلام کرد: در چند سال اخیر بیش از پنج هزار و ۶۸ کیلومتر فیبر نوری در سطح استان اجرا شده است که بهره گیری از این زیرساخت، ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات وابسته به این بستر را به دنبال داشته است.