به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا ابراهیمی روز دوشنبه در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی که اساس آن برپایه ایثار و شهادت است باید این فرهنگ نهادینه شده و دیدار با خانواده شهدا به عنوان یک وظیفه تلقی شود.
وی با بیان اینکه بیشتر برنامههای ما رفع تکلیفی است، اظهار کرد: در تبیین فرهنگ ایثار و شهادت چکار کردهایم؟ کدام برنامهها را در موضوع شهادت تدوین کردهایم؟ نقش آموزش و پرورش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت چه بوده است؟ کدام برنامه دانش آموزان با موضوع ایثار و شهادت بوده است؟
ابراهیمی ادامه داد: در دانشگاهها کدام برنامههای مخاطب پسند با موضوع ایثار و شهادت تهیه شده است؟ در حوزه تولید محتوا کدام برنامهها را تولید کردهایم که موضوعش ایثار و شهادت باشد.
معاون سیاسی، اجتماعی استاندار آذربایجان غربی یادآور شد: امروز فضای مجازی ما را تهدید میکند ولی در مقابل کدام برنامه را با موضوع ایثار و شهادت تولید کردهایم؟
وی اضافه کرد: برای جوانی که هیچ اطلاعی از ایثار و شهادت ندارد چه برنامههای را تهیه کردهایم؟ نسل جوان ما اطلاعی از ایثار و شهادت ندارد وقتی به او گفته میشود نوجوان ۱۵ ساله به میدان جنگ رفت و دفاع کرد نمیتواند، قبول کند.
یادواره بمباران شیمیایی سردشت مطالبه گری از نهادهای بین المللی
معاون سیاسی، اجتماعی استاندار آذربایجان غربی هدف با اشاره به برنامهریزی برای برگزاری یادواره بمباران شیمیایی سردشت، این اقدام را مطالبه گری از نهادهای بین المللی عنوان کرد.
ابراهیمی گفت: هدف این است جنایت هولناک بمباران شیمیایی سردشت از یادها نرود و یادآوری شود مدعیان حقوق بشر آن زمان که چنین جنایتی رخ داد کجا بودند.
وی افزود: اینجا باید از نهادهای بین المللی مطالبه گری شود نه از نظام اسلامی، نظام وظیفه خود را انجام داده اینک باید در قالب یادواره مدعیان دروغین حقوق بشر را بخاطر کمک به انجام بزرگترین جنایتها رسوا کرد.
ابراهیمی تاکید کرد: جنایت هولناک آنها، جان صدها کودک و بزرگ و پیر و جوان را گرفت و هنوز صدای خس خس سینه مردمان این دیار شنیده میشود.
معاون سیاسی، اجتماعی استاندار آذربایجان غربی بر مدیریت یادواره، انتخاب سالن و سخنران تاکید کرد و ادامه داد: همه دستگاهها باید در این امر مهم مشارکت داشته و تمام ظرفیتها برای برگزاری مطلوب یادواره بکار گرفته شود.
شهدای مان را به شایستگی معرفی کنیم
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی نیز در این جلسه اظهار کرد: باید شهدای خود را به شایستگی به نسل امروز و آیندگان معرفی کرده و ابعاد زندگی آنان را به زیباترین شکل برایشان بیان کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین داوود میرزایی افزود: زندگینامه شهدا باید برای نسل امروز بیان شده تا پیوندی عمیق بین آنها برقرار و آنها را الگویی بی بدیل برای خود قرار دهند و با تبعیت از راه آنها به موفقیتهای بهتری دست یابند.
وی همچنین با گرامیداشت یاد شهدای بمباران شیمیایی سردشت اضافه کرد: بمباران شیمیایی سردشت سند مظلومیت مردم بی گناه و گواه روشنی بر دروغ بودن ادعاهای مدعیان دروغین حقوق بشر است. حجت الاسلام والمسلمین میرزایی به برنامههای عمرانی و برگزاری برنامههایی در گرامیداشت شهدای بمباران شیمیایی سردشت اشاره کرد و گفت: ایجاد المان در مرز بازرگان، سرو و منطقه آزاد ماکو و اجرای طرح ایثار و شهادت در منطقه آزاد ماکو، پایانههای مرزی تمرچین و سرو از این جمله است.
حجت الاسلام والمسلمین میرزایی ادامه داد: برگزاری سالروز بمباران شیمیایی سردشت، مراسم گرامیداشت الماس های درخشان به مناسبت سالگرد ورود آزادگان به کشور، بزرگداشت هفته دولت، برگزاری روز جهانی مقاومت و مراسم ملی فجر آفرینان از جمله برنامههایی است که پیش بینی شده است.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی تاکید کرد: همچنین مراسم ملی فجر آفرینان، اعزام پیام آوران ایثار، تبلیغات محیطی، تولید آثار هنری، فیلم، موشن گرافی و برگزاری مسابقات ورزشی از دیگر برنامههایی است که در نیمه اول امسال برگزار خواهد شد.