به گزارش ایرنا از روابط عمومی پارک علم و فناوری استان همدان؛ مسعود حسنلو روز دوشنبه در بازدید از خانه خلاق شهرستان ملایر افزود: بدون شک خانههای خلاق میتوانند اتفاقهای بزرگی را رقم بسنند.
وی بیان کرد: طی چند سال اخیر توانستیم نزدیک به یکهزار و ۸۰۰ شرکت خلاق را ثبت کرده و از ظرفیتهای مردم استفاده کنیم.
سرپرست ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: با سبد خدماتی که مجموعههای مختلف در نظر گرفتند، در تلاش هستند بتوانند حمایتی از این خانههای خلاق داشته باشند.
حسنلو با تشریح ساز و کار خانههای خلاق، اظهار داشت: در لایه راهبردی سیستم، خانههای خلاق شکل گرفتند که زنجیره ارزش این شرکتها در صنعتهای مختلف همچون صنایع دستی، انیمیشن و غیره را شکل میدهند و در حقیقت کُنشگر اصلی در این فضا خانههای خلاق هستند.
وی گفت: خانههای خلاق در شهرهای مختلف کشور فعال هستند و اکوسیستم صنایع خلاق را خانههای خلاق شکل دادهاند.
سرپرست ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور یادآور شد: زیرساختهای غنی فرهنگی به ویژه در حوزه صنایع دستی به صورت تاریخی در استان همدان وجود دارد که باید مورد استفاده قرار گیرد.
حسنلو تاکید کرد: نگاه ما این است که بتوانیم با استفاده از خانههای خلاق این ظرفیت را تقویت کرده و در برخی موارد نیز به واسطه رویکردهای فناورانه، آسیبهای این فضا را برطرف کنیم.
وی بیان کرد: از ۱۰۵ خانه خلاق فعال در کشور، استان همدان یکی از استانهایی بود که خوب در این حوزه وارد عمل شد و یکی از خانههای خلاق را در شهرستان ملایر ایجاد کرد.
حسنلو اضافه کرد: طی بازدیدی که از این مجموعه داشتیم، ظرفیتهای خوبی از جوانان و نیروی انسانی بادانش، انگیزه و نوآور دورهم جمع شدهاند تا بتوانند اتفاقهای خوب را رقم بزنند و در این مسیر قطعا دولت و دستگاههای اجرایی و حمایتی مرتبط ورود کرده و باید این مجموعه کمک کنند.
به گزارش ایرنا؛ سرپرست ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور همچنین از سرای نوآوری مبل و منبت دانشگاه آزاد اسلانی واحد ملایر نیز بازدید کرد.
خانههای خلاق و نوآوری به عنوان یک پلتفرم و یکی از هستههای مهم در جهت تسهیل فرآیند تجاریسازی ایده و طرحهای خلاقانه و نوآورانه، ارائه راه حلهای فناورانه و نوآورانه در عرصه صنایع فرهنگی و خلاق و همچنین شبکهسازی فعالان زیستبوم اقتصاد خلاق و صنایع فرهنگی کشور است که برنامه آن توسط معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری طرحریزی و توسط ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق و دبیرخانه برنامه توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق در مرحله اجرایی قرار گرفت.
خانه خلاق ملایر نیز با حضور هنرمندان و جوانان این شهرستان با ۱۷ رشته مختلف و با همکاری و کمک فرمانداری ویژه ملایر، شهرداری، پارک علم و فناوری، اداره اوقاف و امور خیریه و آموزش و پرورش ملایر در حال آمادهسازی است و به زودی راهاندازی خواهد شد.