به گزارش ایرنا، "اسلام جاودان خرد" روز چهارشنبه در نشست " مدیریت و مقابله با آتش سوزی" در ساختمان محیط زیست استان اظهار کرد: جوامع محلی مجهز به وسایل اطفاء حریق، قبل از اقدامات نیروها، در کمترین زمان ممکن و در لحظات طلایی آتش سوزی طبیعت را مهار و خاموش می کنند.
جاودان خرد با برشمردن اقدامات لازم برای مقابله به آتش سوزی ها، گفت: "خرید تجهیزات"، "ساماندهی نیروی انسانی"، "تیم بندی جوامع محلی"، "عقد قرارداد با تشکل های زیست محیطی مردم نهاد"، "بازسازی ایجاد و مرمت آتش برها" و "برگزاری نشست های دوره ای مدیریت بحران در هر شهرستان با حضور اعضاء شورای اداری آن شهرستان و یاد آوری وظایف دستگاه های" از مهمترین اقدامات مقابله ای با آتش سوزی که باید به جد پیگیری و انجام شود.
شناسایی عوامل آتش سوزی با ورود نیروهای امنیتی و قضایی هموار می شود
مدیرکل مدیریت بحران استانداری در ادامه با اشاره به ضرروت بررسی همه جانبه آتش سوزی ها، گفت: پس از مهار هر آتش سوزی با حضور تیم پایش، ارزیابی از عوامل آتش سوزی و ارائه گزارشی از میزان خسارت انجام شود.
"علیرضا نیکروز" ورود دستگاه های امنیتی در شناسایی عوامل آتش سوزی طبیعت را ضروری دانست و تاکید کرد: طبیعت منابع ملی و از آن همه است که هرگونه خسارت به آن در واقع ضرر به منافع ملی کشور است و از متولیان امنیتی و قضایی ورود و برخورد جدی با عامل آتش سوزی طبیعت را داریم.
به گزارش ایرنا، در هفته های گذشته مناطقی از شهرستانهای بهمئی، گچساران، کهگیلویه، باشت، دنا و بویراحمد دچار آتش سوزی شدند و با آغاز فصل گرما خطر آتش سوزی هر لحظه در کمین جنگلها و مراتع استان است.
بالغ بر ۹۰ درصد استان کهگیلویه و بویراحمد منابع طبیعی جنگل و مرتع است که ۵۶ درصد از این استان را جنگل تشکیل می دهد.