سجاد بانوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کشتارگاه دام دره شهر ۲ هفتهای است که به دستور مقام قضایی به دلیل مشکلات بهداشتی که توسط شبکه بهداشت شهرستان ارائه شده، پلمپ شده است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه شهرداری دره شهر بعد از گذشت ۲ هفته به دنبال رفع مشکلات و فعال شدن کشتارگاه نیست، افزود: در شهر دره شهر بین ۶۰ تا ۷۰ درصد نیازهای مردم در حوزه گوشت قرمز، از طریق مراکز مجاز تامین میشود و تعطیلی کشتارگاه ضربه بزرگی برای سلامتی مردم است.
بانوی افزود: بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و دام وجود دارد، با توجه به افزایش بیماریهای مشترک، فعال شدن دوباره کشتارگاه دام دره شهر یک ضرورت مهم به شمار میرود که البته مسئولان ارشد شهرستان به قضیه ورد کردهاند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دره شهر افزود: شهرداری دره شهر طبق قانون موظف به رفع مشکلات کشتارگاه است، قبل از تعطیلی کشتارگاه روزانه بین ۲۰ تا ۳۰ راس دام سبک و چهار راس دام سنگین در این کشتارگاه با نظارت دامپزشکی ذبح شده است.
وی گفت: دامپزشکی استان ایلام مشکلات کشتارگاه دام دره شهر به صورت جامع و کامل احصاء کرده و رفع نواقص نیازمند حداقل یک میلیارد تومان اعتبار است.
به گزارش ایرنا، از ۲۲ نقطه شهری در استان ایلام، ۱۲ نقطه فاقد کشتارگاه هستند و مابقی کشتارگاه های استان نیز از استاندارد لازم برخوردار نیستد و همین قضیه باعث افزایش کشتار غیرمجاز در استان شده است.