به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر کشانی روز پنجشنبه در دومین جلسه میز کشوری توسعه صنعت مصنوعات طلا، نقره، جواهر و سنگهای گرانبها با محوریت استان اصفهان در اتاق بازرگانی این خطه افزود: فعالان بخش خصوصی انتظار دارند پیش از تصمیمگیریها و صدور بخشنامهها و آییننامهها با آنها نیز مشورت شود.
وی ادامه داد: در صورتی که بر اساس قانون بهبود محیط کسب و کار، قبل از تصمیمگیریها با بخش خصوصی، اتحادیهها و انجمنها مشورت شود، این رویکرد خیلی کمک کننده و راهگشای مسائل مُبتلابه جامعه خواهد بود.
کشانی تصریح کرد: مسائلی مد نظر فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان قرار دارد که شاید مسوولان، توجهی به آنها نداشته باشند.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان افزود: باید ضمانت لازم برای جابهجایی طلا وجود داشته باشد و امنیت فعالان این بخش فراهم شود و در این راستا میتوان از روشهای کشورهای مختلف نیز بهر بُرد و همانگونه که امکان جابهجایی پولهای بانکی فراهم شده است باید برای جابهجایی طلا هم این فرصت ایجاد شود.
وی با اشاره به دریافت مالیات به روشهای سنتی خاطرنشان کرد: باید این چرخه را متوقف کنیم و کار را بطور مجدد شروع کنیم.
کشانی بیان کرد: اگر نمایندگان اتحادیهها و تشکلها راهحلهای خود را در این زمینه مطرح کنند بیشتر به صلاح خواهد بود و اتفاقهای خوب و بهتری به نفع کشور رُخ خواهد داد.
امیرحسین کمیلی مدیرکل صنعت معدن و تجارت اصفهان نیز در این جلسه گفت: این استان از جایگاه بالایی در عرصه تولید و صادرات طلا، نقره، جواهر و سنگ های گرانبها برخوردار است و به همین دلیل در زمان حاضر بطور همزمان میزبانی برگزاری دومین میز کشوری توسعه صنعت طلا و نمایشگاه بینالمللی طلا و جواهر را بر عهده دارد.
به گزارش ایرنا، دومین جلسه میز کشوری توسعه صنعت مصنوعات طلا، نقره، جواهر و سنگهای گرانبها، امروز با حضور محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد.
طلا و جواهر در اصفهان یک صنعت قابل توجه است به گونهای که حدود ۶۰ درصد از مصنوعات طلای کشور در این استان تولید میشود.