به گزارش ایرنا نعمت اله بیرانوندی پنجشنبه در نشست هم اندیشی اداره کل تعزیرات حکومتی و دبیرخانه کمیسیون مبارزه با قاچاق استانداری خوزستان در جهت مبارزه موثر با قاچاق کالا و ارز در سالن شهید رجایی استانداری بیان کرد: قاچاق ضربه سنگینی به اشتغال وارد میکند و باعث فروش کالای بی کیفیت در رقابتی نابرابر به جای کالای داخلی میشود که این روند در نهایت به تولید داخل ضربه میزند.
وی با تاکید بر اینکه مردم باید توجیه شوند استفاده از کالای بدون کد و شناسه بسیار خطر ناک است افزود: خوزستان به دلیل داشتن مرزهای زمینی و آبی شرایط مساعدتری نسبت به سایر استانها برای قاچاق کالا دارد، همچنین استان با داشتن چندین فرودگاه در مواردی قاچاق کالا از مسیر هوایی انجام گرفته است.
بیرانوندی در ادامه با بیان اینکه تردد خودروهای شوتی ( خودروهایی که کالای قاچاق جابهجا میکنند) در جادههای استان خطرات جانی به همراه دارد افزود: خوزستان یک استان ترانزیتی است و جادههای دسترسی زیادی به استانهای دیگر دارد به همین منظور تردد خودروهای شوتی در جادههای خوزستان زیاد است ، همین موضوع باعث ایجاد ناامنی در جادههای استان شده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان با اشاره به ترافیک کاری شعب رسیدگی تعزیرات حکومتی در استان ادامه داد: سالانه ۲۶ هزار پرونده در موضوعات مختلف به ادارات تعزیرات ارسال میشود و در کنار دریافت این حجم پرونده از ابتدای امسال تا کنون ۳۵۳ فقره پرونده نیابتی به خوزستان برای رسیدگی ارسال شده است.
بیرانوندی با ابراز نگرانی از روند افزایشی پروندههای قاچاق در استان بیان کرد: نیاز به یک بررسی کارشناسی در این موضوع است که آیا کشفیات قاچاق در استان بیشتر شده و یا میزان قاچاق در حال افزایش است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان با تاکید بر اینکه لازم است با افزایش میزان قاچاق در حوزه مبارزات نیز تجهیزات و نیرو افزایش یابد ادامه داد: فرآیندی ایجاد شود که نیروی انتظامی محموله کشف شده را بلافاصله به اموال تملیکی داده شود تا شاهد انباشت پرونده ها نباشیم.
در خوزستان ۲۱ شعبه رسیدگی تعزیرات حکومتی وجود دارد.