به گزارش خبرنگار ایرنا، علی بهادری جهرمی روز پنجشنبه در نشست صمیمانه با اعضای هیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: زیستن در دوره ای که تغییر هندسه قدرت اتفاق می افتد را آیا باور کرده و برای ان برنامه داریم؟؛ چقدر برای خود و نسل بعد جا انداختیم که انقلاب و جمهوری اسلامی در ضربه زدن به نظم ناعادلانه و ظالمانه مبتنی بر قدرت نظامی و تفکر سرمایه داری چه نقشی داشته و موثر بوده است.
وی ادامه داد: زمانی فکر کردن به دلارزدایی در اقتصاد جهانی نشدنی بود اما رهبری زیر سوال بردن این مبنای ناعادلانه طراحی شده در معاملات جهانی را آغاز کردند که با نشانه گذاری و نتیجه اقدام ۴۰ ساله در انقلاب اسلامی آنطور می شود که بعد از ۳۰ سال چین از شرق دنیا با برزیل در غرب دنیا موافقتنامه تعامل اقتصادی بدون دلار امضا می کند و این حرکت، عادی شکل نگرفته و بدون نقش آفرینی نبوده است.
بهادری جهرمی با تاکید بر اینکه باید برای انقلاب اسلامی ارزش قائل شویم افزود: نوع ارزیابی ما از انقلاب و مسیر حرکت جمهوری اسلامی به گونه ای باشد که نوجوان و نسل نو نیز همین طور ارزیابی کند و اینطور نباشد که چند مشکل و آسیب را که ممکن است هر جایی وجود داشته باشد، مانع دیده شدن مسیر کلان حرکت و رشد ببیند.
وی در ادامه با طرح این پرسش که آیا مفاهیم آنگونه که در سن یک استاد ۵۰ ساله در عمر ۴۴ ساله انقلاب قضاوت می شود، در ذهن جوان ۲۵ و ۳۰ ساله همانگونه است و اگر به هم نزدیک نیست و متفاوت است رسالت این نسل در انتقال مفاهیم به نسل بعدی چیست اظهارداشت: چقدر در رسالت خودمان موفق بوده ایم.
سخنگوی دولت تصریح کرد: در حوادث سال گذشته در کنار نقاط منفی آنها، برای ما بسیار دستاورد و در واقع محل تمرکز و تامل نیز بود؛ نکاتی که شاید حواسمان کمتر به آنها بود و روشن شد باید خیلی بیش از این در دانشگاه به آن فکر کرد و برنامه داشت که به نظر می آید کم برنامه داشته ایم.
وی در ادامه با اشاره به تهاجم اقتصادی و فرهنگی دشمن و جنگ شناختی تصریح کرد: ما چقدر در تقابل با این تهاجم ها سنگر بستیم و مقابله کردیم؟.
بهادری جهرمی به شرایط کشور در ۱۰ سال گذشته نیز اشاره و بیان کرد: وضعیت اقدام و سنگربندی جلو تهاجم شناختی و فضای رسانه ای بسیار اثرگذار بر ذهن جوان ماست که بیشتر این مساله تقصیر ما بزرگترهاست.
وی با بیان اینکه در مسائل سال گذشته بیشتر به استادان دانشگاه و پدر و مادرها نگاه کردم نه دانشجوها تصریح کرد: من و شمای استاد در سال های گذشت آنچنان که از تفکر انقلابی و نیروی بسیجی انتظار میرود، وارد نشدیم.
دبیر هیات دولت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دولت کنونی با تفکر انقلابی روی کار آمده و سعی می کند مشکلات را از درون حل کند؛ باید بپذیریم هنوز در میان نخبگان همفکر اتفاق نظری در خصوص مسیر حل مشکلات و مسائل جاری کشور در بسیاری از موضوعات وجود ندارد.
دبیر هیات دولت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتصابات و ضمن نقد برخی انتصاب ها گفت: سئوال این است که چه کسی باید کادرسازی کند و آیا همه روی یک ساختار به عنوان حزب توافق دارند؟
بهادری جهرمی تاکید کرد: وقتی فردی انتخاب می شود نیاز به حمایت داردو واقعیت اینکه در حوزه کادرسازی ضعیف عمل کردیم و در حوزه شناسایی کادرهایی که داریم نیز ضعیف تر عمل می کنیم؛ در حوزه حمایت از کادرهای انقلابی برداشت من این است که ضعیف تر از همه عمل می کنیم.
به گفته وی در حوزه انتصابات نقطه ضعف داریم اما نه اینکه این را عامل بدانیم زیرا همان فردی که انتخاب شده را مورد حمایت قرار دهیم موفق عمل می کند و تفکر بسیجی، انقلابی و هیاتی این بوده است.
سخنگوی دولت با طرح این پرسش که این تفکر چرا در اداره جامعه کمرنگ دیده می شود اظهارداشت: اگر مسئولی ضعفی دارد چقدر در کنار آن سعی کردیم ضعف را جبران و کمک کنیم؟
وی با تشریح وضعیت کشور در زمان تحویل دولت توسط دولت سیزدهم از نظر کرونا، تورم ۵۹.۳ درصدی و رکود تورمی گفت: دولت سیزدهم وقتی روی کار آمد، شروع کار، مدیریت بحران بود.
بهادری جهرمی افزود: اما این شرایط را همانقدر که بود تبیین و دفاع نکردیم که خودان به خودمان شک کردیم و جواب اشتباه های دولت قبل را ما داریم پس می دهیم.
وی بیان کرد: ما مردم را قبول داریم و مسائل را به آنان می گوییم؛ مردم وقتی بدانند به ما کمک می کنند و تورم باوجود شرایط جهانی و افزایش چهاربرابری تورم در جهان، در کشور روند کاهشی داشته است.
بهادری جهرمی به شرایط جنگ اوکراین و دیگر شرایط اشاره کرد و گفت: در چنین شرایطی نرخ تورم از ۶۰ درصد به ۴۶ درصد رسید در حالی که اغتشاشات را نیز در سال گذشته داشتیم.
به گفته وی تورم تولیدکننده از ۸۰.۹ درصد در مرداد ۱۴۰۰ به ۳۷.۳ درصد کاهش یافته است.
سخنگوی دولت افزود: درست است که مشکلات وجود دارد اما رو به درمان است؛ با اتکا به خود واعتماد به نفس به طور حتم آینده ایران از امروز روشن تر خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به اقدامات ماندگار مرحوم افضلی پور در کرمان گفت: وی انسان موثر و مثبتی بود که از همه دارایی و بخش زیادی از اموالش گذشت تا برای توسعه کشور در جایی که نیاز بوده، بنیاد خیری را بگذارد.
به گزارش ایرنا سخنگوی دولت به منظور شرکت در همایش روایتگران پیشرفت در حضور فعالان بیش از ۷۰ رسانه داخلی و خارجی به کرمان سفر کرده است.