به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی فیلم کت چرمی، کامران حجازی؛ تهیه کننده، حسین میرزامحمدی؛ کارگردان و سارا حاتمی، عباس جمشیدیفر، گلاره عباسی، بهزاد خلج، امین میری و آیدا ماهیانی بازیگران فیلم، این اکران را همراهی کردند. عوامل «کت چرمی» پیش از نمایش فیلم برای حضار داخل سالن سینما سخن گفتند و از حضور آنها قدردانی کردند.
گلاره عباسی در سخنانی بیان کرد: خوشحالم در کنار شما می توانم کت چرمی را ببینم. همیشه افتخار میکنم در کنار مخاطبی که سینما می آید و روی پرده فیلم را می بیند، بنشینم و فیلمم را تماشا کنم. ممنونم که از سینمای اجتماعی حمایت می کنید و امیدوارم مخاطبان سینما هر روز بیشتر و بیشتر شود.
عباس جمشیدیفر نیز با تشکر از مخاطبانی که به سینما آمده اند، عنوان کرد: امیدوارم از فیلم لذت ببرید و خیلی ممنونم که از سینما حمایت می کنید. این بازیگر همچنین با کنایه و شوخی گفت: امیدوارم بلیت سینما گران نشود که آنهایی که تلویزیون می بینند، بتوانند به سینما هم بیایند و فیلم ها را در سینما هم ببینند. به قول آن دوست عزیز، آنهایی هم که با اتوبوس سفر می کنند، بتوانند با هواپیما هم سفر کنند. اگر فیلم را دوست داشتید به دوستانتان هم بگویید بیایند و فیلم را ببینند و اگر دوست نداشتید، بزنید سر ما را بشکنید.
حسین میرزامحمدی؛ کارگردان کت چرمی نیز با تشکر از تهیه کننده و همه عوامل فیلمش، از جواد عزتی و صابر ابر یاد کرد. او همچنین درباره ساخت فیلم های اجتماعی عنوان کرد: ساخت چنین فیلم هایی با موضوع فساد در بخش هایی از سیستم اجتماعی، به شدت سخت است و ما همین که توانستیم این فیلم را بسازیم و به سینما بیاوریم تا اکران شود، پروسه بسیار سختی را پشت سر گذراندیم که امیدوارم یک روز بتوان از همین پروسه هم فیلم ساخت.
وی در بخش دیگری گفت: امیدوارم برای ساخت چنین فیلم هایی، به ما فیلمسازان آسان بگیرند تا سینمای اجتماعی همپای واقعیت های جامعه جلو بیاید. گاهی ما درباره موضوعاتی در خبرها و در جراید، اتفاقات هولناکی را میشنویم که در جامعه رقم خورده است اما همان واقعیت های منتشر شده در سینما نمی تواند سوژه فیلم باشد اگر به آنها بپردازیم سیاه نمایی تلقی می شود.
کارگردان کت چرمی درباره فیلمش که برگرفته از تحقیقاتش درباره یک مستند است عنوان کرد: سال ۹۸ درگیر ساخت یک مستند درباره آسیب های اجتماعی و اعتیاد شدم که درباره یکی از کمپهای ان ای بود. در زمان ساخت آن مستند، آنقدر من با داستانها و اتفاقهای عجیب روبرو شدم که ایده کت چرمی به ذهن من رسید. دخترانی که از امنیتشان نگران بودند یا دختری که مادرش به او مواد داده بود.
میرزامحمدی در پایان با اشاره به اهمیت پرداخت به موضوعات اجتماعی در سینما تصریح کرد: ما درگیر آسیبهای اجتماعی بسیاری هستیم. مخصوصا برای دختران نوجوان و باید با نگاهی آسیب شناسانه به این معضلاتی پرداخت که نمیتوان انکارشان کرد.
کت چرمی روایتی ملتهب از قاچاق دختران را دارد که از ۱۷ خردادماه در سینماهای سراسر کشور اکران شده است و توانسته عنوان پرفروشترین فیلم غیرکمدی این روزهای گیشه سینما را از آن خود کند. این فیلم تاکنون بیش از ۴۰ هزار مخاطب داشته و توانسته است به فروشی نزدیک به ۲ میلیارد برسد. این اولین اکران مردمی کت چرمی بود که با حضور عوامل در هدیشمال برگزار شد و جمعی از علاقمندان برای تماشای فیلم به سالن آمدند. قرار است اکران های مردمی، ادامه دار باشد و در روزهای آینده بازیگران این فیلم به سینماهای دیگری خواهند رفت.