به گزارش خبرگزاری ایرنا، «فرزاد مخلص الائمه » روز پنجشنبه در نشست تخصصی آموزشی مدیریت بحران فرمانداران، بخشداران و شهرداران استان مرکزی که با حضور معاون فنی و بازسازی سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، افزود: هرگونه اقدام که سطح توانایی در استان در شرایط بحرانی را بالا میبرد میبایست به کار گرفت.
وی بیان کرد: هرکاری که رضایتمندی مردم را افزایش می دهد و برای مردم امنیت روانی را به دنبال داشته باشد باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.
استاندار مرکزی گفت: اجرای امنیت روانی و مدیریت ادراک توسط مدیران در شرایط بحرانی از مدیریت واقعیت مهمتر است.
مخلص الائمه در ادامه به تجربه مانور کوکبیه ستاد مدیریت بحران استان اشاره کرد و افزود:۶۰۰ نیرو در این مانور که در تاریخ استان بینظیر بود شرکت کردند و تجربه خوب و موفقی حاصل شد.
وی بیان کرد: لازم است فرمانداران با استفاده از این تجربه مانور مشابهی برای افزایش سطح توانایی مدیریت بحران در سطح شهرستان داشته باشند.
استاندار مرکزی گفت: اقتضای مانور، شناسایی نقاط قوت و ضعف است که در مانور کوکبیه این نقاط احصا شد و سطح آمادگی برای شرایط واقعی سنجیده به دست آمد.
مخلصالائمه افزود: دستگاههایی مانند شهرداریها مجموعه اقدامات موثری در مواقع بحرانی برعهده دارند و موجب جلوگیری از خسارت میشوند.
استاندار مرکزی به ضعف بهرهگیری از ظرفیت رسانه نیز اشاره کرد و گفت:یکی از اشکال ها این است که از تاثیر رسانه در استفاده از شرایط مورد نیاز استفاده نمیشود و فعالیتها ضریب رسانه ندارند.
وی به نمونه موفق در کار تیمی دستگاههای اجرایی استان اشاره و بیان کرد: عملیات کابل گذاری برق بیمارستان در تاریخ استان بینظیر بود.
مخلص الائمه افزود: در ۴۸ ساعت ۹ کیلومتر کابل از بافت ترافیکی و تاریخی شهر با حداکثر سرعت و حداقل خسارت با همه مخاطراتی که در مسیر بود انتقال یافت.
وی بیان کرد: در این عملیات از ۹۵ دستگاه اجرایی استان ۲۵ دستگاه همکاری و مشارکت داشتند.
استاندار مرکزی گفت: اگر کار موفقی شکل میگیرد باید همه دستگاهها حضور داشته باشند تا با مشاهده زمینه بهرهمندی از تجربیات حاصل شود.