تهران - ایرنا - مدیر امور بین‌الملل و مسوول کمیته اخذ مجوز باشگاه پرسپولیس گفت: یکی از چالش‌های بزرگ ما برای اخذ مجوز حرفه‌ای، اثبات عدم بدهی و تسویه با طلبکاران بود. تکلیف بدهی‌های زیادی به استادیوم، فدراسیون، بازیکنان و مربیان سابق و پرونده‌های متعدد باید روشن می‌شد که مدیریت تلاش زیادی برای پرداخت این بدهی‌ها با وجود هزینه‌های جاری کرد.

به گزارش ایرنا، امیرعلی حسینی امروز (پنجشنبه) در گفت‌وگویی اظهار کرد: کمیته اخذ مجوز حرفه‌ای ۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ تشکیل شد که مسوولیت این کمیته به من محول شد. از همان روز کلیه ارکان باشگاه در کنار دیگر وظایف خود، برای این منظور فعالیت‌های مرتبط را آغاز کردند. به این ترتیب جمع‌آوری مدارک و اسناد، قبل از شروع رسمی مراحل صدور مجوز و باز شدن سامانه، در باشگاه پرسپولیس آغاز شده بود. چندین جلسه آموزشی و توجیهی هم از سوی سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال برای باشگاه‌ها ترتیب داده شد و در ادامه نیز از مشورت‌ها استفاده می‌کردیم.

وی ادامه داد: جلسات ما در باشگاه به صورت هفتگی دنبال می‌شد. در وهله اول مطالعه و بررسی دقیقی روی نقاط ضعف و دلایلی داشتیم که باعث عدم دریافت مجوز در دوره قبلی شده بود. ما نه فقط روی معیارهای درجه A بلکه روی معیارهای درجه B و حتی درجه C که عدم تحقق آن‌ها باعث جریمه هم نمی‌شود، حساس بودیم. بخشی از موارد باید در باشگاه انجام می‌شد و بخشی نیز همان‌طور که قبل از این مطرح بود باید توسط حوزه‌های بالادستی پیگیری می‌شد که هیئت‌ مدیره و مدیرعامل بسیار پیگیر این موضوعات بودند.

حسینی در پاسخ به انتشار بعضی شایعات و ادعاها افزود: هواداران اطمینان داشته باشند در اخذ مجوز تردیدی نیست. در فرم ارسالی کنفدراسیون فوتبال برای فدراسیون آمده است، ۱۶ باشگاه از ایران خواهان مجوز بودند که ۶ باشگاه موفق به اخذ آن شد.

مدیر امور بین‌الملل باشگاه اضافه کرد: حجم بالایی از کارها باید انجام می‌شد. به عنوان نمونه ما فقط حدود دو هزار و ۲۰۰ صفحه مدرک و سند در امور ورزشی و ۳۵۰ صفحه در بخش پرسنلی بارگذاری کردیم. تازه بعد از آن با توجه به درخواست‌های کنفدراسیون یا کمیته بدوی، توضیحات و مدارک ثانویه ارسال می‌شد.

حسینی خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های بزرگ ما اثبات عدم بدهی و تسویه با طلبکاران بود. آخرین مهلت برای این امر نیز، دهم فروردین بود. اگر تا آن‌زمان برای تسویه و بارگذاری مدارک مرتبط اقدام نمی‌کردیم در عمل شانس خود را تا حد زیادی از دست می‌دادیم. تکلیف بدهی‌های زیادی به استادیوم، فدراسیون، بازیکنان و مربیان سابق و پرونده‌های متعدد باید روشن می‌شد. مدیریت باشگاه تلاش زیادی برای پرداخت این بدهی‌ها با وجود هزینه‌های جاری کرد. در چنین شرایطی، ناگهان روز اول سال، یعنی یکم فروردین بود که رای قطعی بدهی میلیاردی به مرحوم ژلکو میاچ هم آمد. باید پول و راه انتقال آن پیدا می‌شد و بعد باید می‌دیدیم این پول به چه طریقی و به چه کسی باید پرداخت شود که مورد قبول کنفدراسیون و ارکان فیفا باشد.

منبع: باشگاه پرسپولیس