به گزارش ایرنا، محمد اسدی روز شنبه در جلسه شورای ترویج و توسعه ایثار و شهادت این شهرستان اظهار کرد: نسلهای پس از انقلاب اسلامی برای پی بردن به عظمت شهدا، علت ایثار و از جان گذشتگی آنها نیاز به آگاهی و معرفی دارند.
وی افزود: در این زمینه تدوین زندگینامه شفاهی و مستند شهدا از زبان مادران و پدران والامقام و همرزمان آنها یکی از مهمترین روش ها در آشناشدن نسل جوان با عظمت و ایثار شهیدان است.
فرماندار دیلم بر اهمیت توجه دستگاههای اجرایی به موضوع ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تاکید و تصریح کرد: باید شاخصهای دستگاهها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت توسعه پیدا کند.
امام جمعه دیلم اظهار کرد: نهادینه شدن روحیه ایثار و شهادت به عنوان بخشی مهم در فرهنگ عمومی و از جمله در ساختار نظام آموزشی،کشور را در برابر انواع توطئهها بیمه خواهد کرد.
حجت الاسلام محمود اسدی افزود: در حوزه کار فرهنگی دو عرصه مهم وجود دارد، که کار در حوزه اهل بیت(ع) با حضور هیات های مذهبی و عمده جوانان بهخوبی انجام میگیرد و دیگری عرصه شهدا بوده که باتوجه به قدرت جذبه بالای آن، باید به بهترین نحو ممکن انجام شود.
وی ادامه داد: در هشت سال دفاع مقدس درسی ماندگار برای تاریخ پرافتخار ایران اسلامی رقم خورد و یکپارچگی و روحیه ایثار ملت آسیب ناپذیر و تجلی یافت.
وی عنوان کرد: خانواده معظم شهدا و ایثارگران صحنههای ماندگاری در تاریخ آفریدند و باید روحیه ایثار و شهادت آنها به یک فرهنگ عمومی در طول نسلها تبدیل و به یادگار بماند.
شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر قرار دارد و در دوران دفاع مقدس ۸۰ شهید تقدیم میهن و انقلاب کرده است.