به گزارش ایرنا، دیدار و گفتگو با مسئولان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، نشست تخصصی با مسئولان و محققان پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات، دیدار و نشست تخصصی با محققان و مسئولان دانشگاه آزاد و دانشگاه الزهرا(س) ازجمله برنامه های این هیئت آموزشی است.
همچنین آشنایی با ظرفیتهای علمی و دانشگاهی و گفتگو با مدیران پژوهشی مراکز آموزش عالی نیز از برنامه های این گروه است. این گروه که شامل ۴ تن از پژوهشگران و مدیر دانشگاه UPM مالزی است و در طول یک هفته اقامت خود از دانشگاه های تهران، قم ، اصفهان و مشهد و اماکن تاریخی دیدن خواهند کرد.
در نشست تخصصی این هییت با مدیران و محققان پژوهشگاه فرهنگ و هنر و ارتباطات میثم مهدیار معاون پژوهشی این پژوهشگاه با ارائه توضیحاتی جامع در خصوص فعالیتهای فرهنگی هنری پژوهشگاه این مرکز را پژوهشگاهی ماموریت گرا و معین جهت تهیه و تولید داده های فرهنگی در قالب ۳ پژوهشکده هنر . فرهنگ و ارتباطات عنوان کرد.
وی همچنین تهیه بزرگترین پیمایش ملی در حوزه فرهنگی و اجتماعی ایرانیان را نیز از جمله فعالیتهای این پژوهشگاه بیان کرد.
مهدیار همچنین تولید بیش ۱۸۰ کتاب، ۳۵۰ عنوان پژوهش فرهنگی و ۳۵۰ عنوان گزارش فرهنگی جهت نهادهای سیاست گذار را از اهم فعالیتهای ۱۰ ساله اخیر این پژوهشگاه خواند.
معرفی فرهنگ آسیایی به دیگر کشورها
رئیس مرکز هماهنگی های فرهنگی آسیا با علی متکان دبیر کل یونسکو در تهران دیدار و در خصوص معرفی مرکز و نحوه همکاری های متقابل فرهنگی مذاکره کرد.
در این دیدار ابتدا محمد جعفری ملک در خصوص مرکز هماهنگی های فرهنگی آسیا توضیحاتی ارائه کرد.
وی در این خصوص گفت: ریاست این مرکز بنا بر پیشنهاد رسمی جمهوری اسلامی ایران به اجلاس سران کشورهای آسایی، با تصویب وزرای فرهنگ کشورهای عضو در سال ۱۳۹۲ به عهده جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت و مسئولیت هماهنگی های فعالیت های مشترک فرهنگی کشورهای آسایی در ۱۶ محور با این مرکز است.
در ادامه متکان با ابراز خوشنودی از این موضوع اظهار امیدواری کرد که همکاری های متقابل دو مرکز فرهنگی بتواند افق روشنی در معرفی فرهنگ آسیایی به دیگر کشورها داشته باشد.
با پیشنهاد متکان مقرر شد هیئتی از مرکز هماهنگی های فرهنگی با مشورت با یونسکو از تجربیات این سازمان جهت تقویت و تصویب ساختار اداری و تشکیلاتی مرکز هماهنگی های فرهنگی استفاده کنند.