ساری- ایرنا- استاندار مازندران گفت: صادرات محور شدن برنج استان با بهره گیری از صنایع تبدیلی و شرکت های دانش بنیان باید در کمترین زمان ممکن انجام شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی پور روز دوشنبه در بازدید از صنایع تبدیلی شهرستان آمل در جمع خبرنگاران افزود : در زمان حاضر یکی از سیاست های اصلی ما در مازندران در حوزه برنج آن است که محصولی با نشان تجاری معتبر شود.

وی گفت : با استفاده از ظرفیت دانش بنیان مازندران ۱۱ محصول از برنج تفکیک شد که انبوه سازی تولید آن، نقش ممتازی در رونق صادرات خواهد داشت.

استاندار مازندران ادامه داد : دوران خام‌فروشی این محصول باید پایان یابد در غیر این صورت وضع موجود مشکل فروش این محصول ادامه می یابد.

وی اضافه کرد : بعد از سالها توانستیم صادرات برنج مازندران را انجام دهیم و تعرفه صادرات این محصول صفر شد.

استاندار مازندران تصریح کرد : ما باید چنان پایه های برنج مازندران را با صنایع تبدیلی و استفاده از ظرفیت دانش بنیان قوی کنیم که دیگر نگران واردات این محصول نباشیم.

وی افزود : هر چند تلاش می کنیم در فصل برداشت و زمان توزیع برنج کشاورزان واردات این محصول ممنوع باشد اما با برندسازی برنج، دیگر نگران واردات برنج نخواهیم بود.

حسینی پور اظهار داشت: برنج یک محصول راهبردی در کشور است و باید تلاش کنیم در جهاد کشاورزی که برای این محصول تصمیم‌گیری می‌شود مازندران هم یک کرسی داشته باشد.

استاندار مازندران بیان داشت: در تمام دنیا صنعت بیمه در بخش کشاورزی بسیار فعال است و این امر برای کشور و مازندران باید ارتقا یابد.

وی گفت : در حوزه بیمه برنج کاران رایزنی‌های خوبی صورت گرفته و در مرحله نهایی می باشد.

مقام عالی دولت در مازندران ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک خبرهای خوشی را در این حوزه برای کشاورزان داشته باشیم.

سالانه حدود یک میلیون و ۵۰ هزار تن برنج سفید برابر با ۴۲ درصد مصرفی برنج کشور در مازندران تولید می شود.