تهران- ایرنا- گسترش بی‌حجابی در نقاط مختلف کشور و نگرانی بخشی از متدینین، رخ دادن چند اتفاق، نگرانی از ایجاد درگیری میان مردم را تشدید کرد؛ در این شرایط، رهبر انقلاب با تاکید بر لزوم حفظ همدلی و اتحاد، درگیر شدن مردم به خاطر عقاید و سلایق مختلف با هم را نقشه دشمن دانستند و بر زندگی مهربانانه مردم درکنار هم تاکید کردند.

گسترش بی‌حجابی در نقاط مختلف کشور و نگرانی بخشی از متدینین، رخ دادن چند اتفاق، نگرانی از ایجاد درگیری میان مردم را تشدید کرد؛ در این شرایط، رهبر انقلاب با تاکید بر لزوم حفظ همدلی و اتحاد، درگیر شدن مردم به خاطر عقاید و سلایق مختلف با هم را نقشه دشمن دانستند و بر زندگی مهربانانه مردم درکنار هم تاکید کردند.

در همین زمینه اداره پژوهش ایرنا با کارشناسان به گفت‌وگو نشسته است. در نخستین گزارش «علی سرلک» عضو هیات علمی دانشگاه هنر اظهار کرد: کسانی که دغدغه مسائل ارزشی و اعتقادی دارند و باورمند به نظام ارزشی اسلام هستند باید بدانند در اسلام هم توصیه‌های زیادی به رواداری، محبت و کرامت شده و ویژگی مهم پیامبر اکرم(ص) که خلق عظیم دارند، رواداری و داشتن قلب بزرگ است.
دکتر «مهراب صادق‌نیا» استاد دانشگاه ادیان و مذاهب در این زمینه معتقد است: امروز مردم طوری کنار هم زندگی می‌کنند که انگار ۲۰۰ سال تجربه زندگی باحجاب و بی حجاب در کنار هم را دارند. در این شرایط نباید معضل بی‌حجابی را با ندانم کاری و دوقطبی‌سازی به ده‌ها معضل بزرگتر تبدیل کنیم. به نظر می‌رسد جامعه ایران این تفکیک نقش را قبول دارد و بلد است. مردم طوری کنار هم زندگی می‌کنند که انگار دویست سال تجربه زندگی باحجاب و بی حجاب در کنار هم را دارند. رفتار غیرمنعطف باعث شده حتی در خانواده‌های مذهبی برخی از روی لجاجت، حجاب را بردارند.
دکتر«محمدرضا اخضریان» پژوهشگر حوزه سبک زندگی، می‌گوید: مساله حجاب را باید به مردم واگذار کرد و قطعا آنها این وظیفه را بهتر از دولت و نهادها انجام می‌دهند. اما به جای اینکه امور را به مردم واگذار کنیم، داریم مردم را به جان هم می‌اندازیم.
دکتر «ابوالفضل مرشدی» عضو هیات علمی گروه جامعه‌شناسی دانشگاه یزد  در این زمینه معتقد است: مثل هر جامعه دیگری، در جامعه ما نیز همزیستی میان سلایق و سبک زندگی‌های مختلف و حفظ همدلی و اتحاد زمانی پایدار خواهد بود که بر دو مبنای قانون و اشتراکات دینی و ملی استوار باشد. موضوعی مثل حجاب اگر نه تماما، بلکه عمدتا موضوعی اجتماعی (نه سیاسی و امنیتی) است. این پدیده بیش از هر چیز به نهادهایی مانند خانواده، دین، آموزش و سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) مرتبط است و لذا برای مواجهه با این پدیده نیز باید از سازوکارهای همین نهادها بهره گرفت.
«زهره الهیان» نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه به پژوهشگر ایرنا گفت: حرکت‌های موردی در زمینه حجاب که ممکن است جنبه‌ تندروی و افراطی داشته باشد به همدلی و همسویی در جامعه لطمه خواهد زد و مخالف فرهنگ‌سازی است.