تهران- ایرنا- رئیس دوره دهم انتخابات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: دولت در هیچ مرحله‌ای دخالتی در انتخابات اتاق بازرگانی ایران نداشت بلکه برخی شرایط در درصدد رفع مشکلات نیز بر آمد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، حسین سلاح‌ورزی در پایان نخستین جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، اظهار داشت: اگر از بُعد انصاف به تمام مراحل این رویداد بزرگ نگاه کنیم، در حقیقت نشانه‌های آشکاری از دخالت دولت در مراحل انتخابات نداشتیم، بلکه در برخی موارد بخش‌های مختلف دولت در صورت بروز مشکلات برای رفع و اصلاح همکاری و اقدام کردند.

وی افزود: شورای عالی نظارت و انجمن نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران ترکیبی از اعضای منتخب دولت هستند و برخی بر اساس برداشت و تحلیل ابهامات قانونی بود که مانع برگزاری شفاف انتخابات نشد.

رئیس دوره دهم انتخابات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به انتخاب دوره چهار ساله اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های جدی اتاق دهم توجه به شفافیت، همکاری و همراهی حوزه اقتصاد است و بر همین اساس اخبار به صورت مداوم اطلاع رسانی خواهد شد.

سلاح‌ورزی گفت: بخش خصوصی بخشی از نظام اقتصادی کشور محسوب می‌شود و باید با تدوین استراتژی مناسب بر اساس گفته های رهبری و نظام ایفای نقش کند.

وی با بیان اینکه شرایط اقتصادی در شرایط ویژه است، افزود: اتاق بازرگانی‌ باید بر اساس نکاتی که رهبری برای رشد تولید و مهار تورم اعلام کردند حرکت کند.

رئیس دوره دهم انتخابات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران خاطرنشان کرد: این نهاد برای احیای رشد اقتصادی و مهار تورم کنار سیستم حکمرانی اقتصادی باید بایستد که برای عملیاتی کردن چنین نقشی به بازبینی در فرایندها نیاز داریم.

سلاح‌ورزی با بیان اینکه اتاق بازرگانی مجموعه‌ای از مطالبات و نقطه نظرات مختلف است و تصریح کرد: تحریم‌ها باعث عقب‌نشینی فعالان اروپایی در  ایران شد و اتاق وظیفه دارد این دیپلماسی را بار دیگر فعال کند فعال کند.

وی در خصوص ایجاد اتاق مشترک ایران و عربستان گفت: بعد از برقراری کامل روابط دیپلماتیک و سیاسی و فراهم شدن زمینه‌ها برای ارتباط اقتصادی اتاق و اعضای اتاق از این ظرفیت بهره می‌گیرند. اقدامات اولیه انجام شده است و در ماه‌های اولیه سال با اتاق بازرگانی عربستان مکاتباتی داشتیم و اعلام آمادگی کردند تا اتاق مشترک تشکیل شود.

به گزارش ایرنا، در جلسه امروز همچنین ۱۷ نفر از جمله محسن احتشام، قدیر قیافه، محمدرضا بهرامن، احد عظیم‌زاده، محسن امینی، پیام باقری، محسن بهرامی ارض اقدس، محمود تهی‌دست، محمود تولائی، صمد حسن زاده، جمال رازقی جهرمی، ابوالفضل رجبیان، علی محمد شریعتی مقدم، امیرعادل طاهر خانی، خورشید گزدرازی، مسعود گلشیرازی، عباد مردانی برای چهار کرسی نایب رییس اعلام نامزدی کردند.

پس از اخذ آرا، محمدرضا بهرامن به عنوان نائب رئیس اول، صمد حسن زاده نائب رئیس دوم، پیام باقری نائب رئیس سوم و قدیر قیافه نائب رئیس چهارم انتخاب شدند.نیما بصیری، عبدالله مهاجر، علی محمد چوپانی، نادر طیبی و مسعود گلشیرازی برای کرسی خزانه‌دار نامزد شدند.فرشته امینی، سید کمال حسینی و کیوان کاشفی نیز به عنوان منشی هیات رییسه اعلام نامزدی کردند.