پیمان عبداللهیفر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این تعداد از شالیکاران استان گیلان با خرید بیمه نامه از صندوق بیمه محصولات کشاورزی، ۲۶ هزار هکتار از اراضی شالیزاری خود را تحت پوشش بیمه قرار دادند.
در استان ۱۷۰ هزار شالیکار فعالیت می کنند که حدود ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالی استان را هر سال به زیر کشت برنج میبرند.
وی با بیان اینکه شالیکاران تا پایان ماه جاری فرصت دارند و می توانند برای خرید بیمه نامه اقدام کنند، اضافه کرد: البته درخواست تمدید بیمهگذاری برای محصول برنج داده شد که در صورت موافقت به کشاورزان اطلاع رسانی میشود اما در زمان حاضر این مهلت تا پایان خردادماه است.
عبداللهیفر با اشاره به آخرین فرصت برای بیمه محصول چای در این استان تا پایان ماه جاری و با بیان اینکه مهلت بیمهگذاری برای این محصول تمدید نخواهد شد، خاطر نشان کرد: تاکنون هفت هزار و ۸۰۰ چایکار در استان چهار هزار و ۸۰۰ هکتار از باغات چای خود را بیمه کردند.
وی با بیان اینکه مهلت بیمه محصولات باغی به پایان رسیده است، اظهار کرد: بیمه گذاری در بخش های دام، طیور و شیلاتی همچنان ادامه دارد که علاقمندان برای بیمه محصولات کشاورزی باید به نمایندگیهای بیمه، شعب بانک کشاورزی، مدیریتها و مراکز جهادکشاورزی استان گیلان مراجعه کنند.
معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی گیلان خاطر نشان کرد: تاکنون ۵۰ هزار کشاورز در استان محصولات خود را تحت پوشش صندوق بیمه محصولات کشاورزی قرار دادند.
گیلان دارای ۳۱۴هزار هکتار اراضی کشاورزی است و ۳۱۷هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند. برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمدهترین محصولات کشاورزی گیلان هستند.
در سال زراعی گذشته افزون بر ۶۹ میلیارد تومان بابت غرامت خسارت پدیدههای طبیعی کشاورزان بیمهگذار استان گیلان پرداخت شدهاست.