به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی؛ حسین جوان در این خصوص اظهار کرد: حفر هشت حلقه چاه آهکی برای رفع کمآبی شیروان از سال گذشته در دستور کار قرار دارد و تا هفته آینده وارد مدار می شود.
وی تصریح کرد: این حلقه های چاه در جنوب شهر و از روستای گرزو آغاز و تا محدوده بیمارستان خاتم الانبیا ادامه داد.
سرپرست امور آب و فاضلاب شهرستان شیروان افزود: سد بارزو بعنوان تنها منبع تامین آب شرب این شهرستان اینک با خشکسالی مواجه است و چارهای جز تامین منبع آبی جدید وجود ندارد.
وی ادامه داد: شهرکهای صنعتی دوین، امیرآباد و نیروگاه شیروان مصارف مورد نیازشان را از آب شرب این شهرستان تامین میکنند که با توجه به بحران کم آبی لازم است از پساب استفاده کنند.
جوان از اجرای تمهیدات لازم جهت طرح "اگو" خبر داد و گفت: اجرای این طرح با جمع آوری ۱۶۰ کیلیومتر شبکه فاضلاب فرسوده در این شهرستان آغاز شده است و تاکنون ۶۰ کیلومتر تکمیل و ۱۵ کیلومتر در حال اجرا است.
اگو در واقع سیستم دفع فاضلاب به روش مختلط است. اجرای این طرح نزدیک به سه دهه است که ادامه دارد و در شهرهای مختلف به درجات متفاوتی پیشرفت داشته است.
سرانه تولید آب برای هر نفر در شبانه روز ۲۸۶ لیتر است و اکنون ۱۳۱ روستا و چهار شهر زیر پوشش اداره آب از لوله کشی برخوردار هستند که ۱۰۰ درصد شهرها و ۹۴.۷ درصد مناطق روستایی این شهرستان را شامل می شود.
شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی، ۶۳ هزار مشترک آب دارد که از این تعداد ۱۹ هزار روستایی و مابقی شهری است.
شهرستان شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.