به گزارش ایرنا، «حسین اسلامی» درباره مهمترین مشکلات شبکه بانکی اعلام کرد: در ۱۰ سال گذشته چند عامل شبکه بانکی کشور را دچار اختلال کرده که یکی از این عوامل، فرسودگی ناوگان با به روز نشدن کارمزد است و چون هزینه ها به میزان خدمات دریافتی پرداخت نشده، بیشترین فشار را بانک ها متحمل شدهاند.
وی افزود: بر همین اساس صاحب کارت و پذیرنده در مدل قبلی کارمزد، هزینهای پرداخت نمیکرد و بنده معتقدم که باید در یک شرایط طبیعی، این موضوع به شیوهای مدیریت شود که تک تک افراد و مجموعه هایی که خدمت میگیرند، هزینه خدماتشان را پرداخت کنند.
اسلامی در پاسخ به این سوال که مدل کارمزد جدید چه نقشی در توسعه شبکه پرداخت دارد، بیان کرد: مدل کارمزد جدید چند مزیت دارد؛ اولا نسبت به نرخ تورم در کشور، اعداد و ارقام آن به روز رسانی شده و برای پذیرنده میزان حداقلی به عنوان کارمزد پرداختی در نظر گرفته شده است که البته این میزان کافی نیست.
رییس هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران عنوان کرد: مدل ایدهآل کارمزد قطعا با مدل فعلی اقتصاد کشور متفاوت است، مدل ایدهآل مدلی است که بیش از پیش از بدنه نظام پرداخت بهرهبرداری شود.
وی بیان کرد: الگوی ایدهآل باید این باشد که مجموعه صنف بتواند تنظیم این موضوع را بر عهده گرفته و به جای آنکه با مصوبه و دستور پیش رود، به صورت تعامل بین بازیگران اجرایی شود. همچنین در قالب تشکلهای صنفی جمع بندی شود؛ به همان صورت که در خصوص بسیاری از موضوعات دیگر تصمیم گیری میشود.
اسلامی مطرح کرد: بنده معتقدم در قدم اول برای بهبود و اصلاح مدل کارمزد پرداختی باید اصلاحاتی صورت گیرد. همچنین این چرخه و مدل باید در هر سال مورد نظرسنجی مخاطبان قرار گیرد که نظام صنفی رایانهای آماده همکاری در این راستاست.
رییس هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران با تاکید بر اینکه نظام پرداخت در کشور ما پیشرفته است، ابراز کرد: نظام پرداخت در داخل خدمات خوب و مدرنی را نسبت به بسیاری از کشورهای دنیا ارائه میدهد و آینده خوبی در انتظار آن است.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تنظیم گر بتواند دقت لازم را داشته باشد و سرمایه گذاری جدی توسط سهامداران و اقتصاد سنتی در این بخشها صورت گیرد؛ چراکه این بخش به اقتصاد دیجیتال متصل بوده پس بهتر است که اصناف و باقی مجموعههای فعال که فعالیت اقتصادی دارند، بیش از پیش به این موضوع بپردازند.