به گزارش خبرنگار ایرنا، احمدسیاحی روز سه شنبه در نشست مشترک با رئیس و اعضای هیات علمی دانشگاه زنجان، افزود: شرکت مهندسی بر اساس رسالت خود و با هدف ارائه خدمات بهینه و مطلوب به مردم، از طرح های تحقیقاتی دانشگاه ها به خصوص در زمینه تامین تجهیزات، فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب حمایت می کند.
وی اظهار داشت: تعداد قابل توجهی از تجهیزات مورد نیاز صنعت آب و فاضلاب کشور از خارج تامین می شود که در سایه همکاری تنگاتنگ با دانشگاه و امضای تفاهم نامه های همکاری متعدد، این میزان واردات رو به کاهش گذاشته است و تلاش می شود این میزان به صفر برسد.
مدیرکل دفتر تحقیقات، توسعه فن آوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر حمایت از رساله های دکتری و پایان نامه های ارشد مرتبط با حوزه صنعت آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: برای داخلی سازی تجهیزات مورد نیاز صنعت و عملیاتی سازی ارتباط صنعت با دانشگاه آماده همکاری همه جانبه هستیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان نیز با اشاره به نیاز این شرکت به توان فنی و پژوهشی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی استان برای رفع نیاز های حوزه آب و فاضلاب گفت: در زمینه تامین تجهیزات آب شیرین کن و تصفیه فاضلاب همکاری هایی با دانشگاه زنجان در دست اقدام است.
علیرضا جزء قاسمی تصریح کرد: به دلیل تحریم های ظالمانه و دشواری در تامین و واردات تجهیزات مورد نیاز، دست محققین و پژوهشگران را به گرمی می فشاریم و همچون گذشته آماده همکاری با دانشگاه هستیم.
وی به توانمندی های ویژه دانشگاه زنجان در حوزه آب اشاره کرد و افزود: این دانشگاه در زمینه کنترل کیفی آب، استفاده از پساب، گندزدایی و روش های تصفیه فاضلاب همکاری های خوبی با شرکت آب و فاضلاب استان زنجان داشته است.
همچنین در این جلسه رئیس و اعضای هیات علمی دانشگاه زنجان به بیان پیشنهادات، مشکلات و نیازمندی های خود پرداخته و آمادگی خود برای گسترش همکاری با شرکت آب و فاضلاب را اعلام کردند.
به گزارش ایرنا، بازدید از مرکز نوآوری دانشگاه زنجان، شرکت های دانش بنیان مستقر در این دانشگاه و بازدید از آزمایشگاه تخصصی آب دانشگاه زنجان از دیگر برنامه های مدیرکل دفتر تحقیقات، توسعه فن آوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در سفر به استان زنجان بود.