نعمت اله بیرانوندی سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: همزمان با فصل جابجایی مستاجران و رونق خرید و فروش ملک در تابستان، احتمال افزایش شکایات دراین ایان نیز وجود دارد که به همین منظور گشتهای بازرسی بیشتری در این دوره زمانی برنامه ریزی شده است.
وی گفت: صاحبان بنگاههای املاک اگر خارج از تعرفههای تعیین شده، هزینه بیشتری مطالبه کنند، متخلف محسوب شده و با آنها برابر با قانون برخورد خواهد شد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان اظهارکرد: کمترین میزان جریمهای که برای متخلفان حوزه مشاور املاک در نظر گرفته شده است مبلغ یکصد میلیون ریال است.
بیرانوندی با بیان اینکه از ابتدای امسال تا کنون ۲۷ پرونده در حوزه املاک به شعب تعزیرات حکومتی ارسال شده است افزود: نصب نکردن نرخنامه خدمات و انجام تقلب در معاملات از دیگر تخلفات این صنف است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان ادامه داد: اتحادیه املاک، اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان نیز در بازرسی از بنگاههای املاک و شناسایی متخلفات فعالتر عمل کنند.
وی گفت: آمادگی اعزام روسای شعب را در گشت های سیار به همراه بازرسان اداره صمت، اصناف و اتحادیه املاک به منظور نظارت بر بنگاه های معاملات ملکی را داریم.
ارسال ۹۰۰ پرونده قاچاق به تعزیرات حکومتی خوزستان
بیرانوندی همچنین زمان رسیدگی به پروندههای قاچاق را یک ماه عنوان کرد و افزود: در مواردی که نیاز به انجام استعلام باشد ممکن است که روند رسیدگی تا ۲ ماه نیز به طول بینجامد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان افزود: شاهد روند صعودی تشکیل پروندههای قاچاق در استان هستیم به گونهای که در سه ماهه امسال ۹۰۰ پرونده قاچاق وارد شعب تعزیرات حکومتی استان شده است.
وی قاچاق کالا را یکی از آفت های حوزه اقتصادی کشور دانست اظهارکرد: قاچاق به تولید و اشتغال ضربههای سنگینی وارد میکند و در یک رقابت نابرابر چنین کالاهایی، به جای تولید داخل؛ به فروش می رسند که ضربه سنگینی برای فعالیت های اقتصادی سالم محسوب میشود.
بیرانوندی افزود: همچنین به مردم توصیه می شود؛ در استفاده از کالاهای سلامت محور نهایت دقت را داشته باشند و ازکالاهای قاچاق که ممکن است سلامت آنها را به خطر بیندازد استفاده نکنند.
در خوزستان ۲۱ شعبه رسیدگی تعزیرات حکومتی وجود دارد.