فریبرز نیاستی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پارسال یک میلیون و ۹۷۰ هزار و ۶۵۹ نسخه الکترونیک توسط ۴۲۹ پزشک طرف قرارداد با بیمه سلامت تجویز شد.
وی بیان کرد: یک میلیون و ۹۷۰ هزار و ۴۲۸ نسخه به صورت تمام الکترونیک و ۲۳۱ نسخه به صورت نیمه الکترونیک بوده است.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد نسخ سال گذشته الکترونیکی بوده است یادآوری کرد: سال ۱۴۰۰ یک میلیون و ۲۶۰ هزار نسخه الکترونیک توسط ۳۶۷ پزشک تجویز شد که ۷۵ درصد نسخ را شامل می شد.
مدیرکل بیمه سلامت همدان گفت: همه پزشکان طرف قرارداد با بیمه سلامت استان با دریافت حساب کاربری و آموزش های حضوری و غیر حضوری، در طرح نسخه نویسی الکترونیکی مشارکت کردند.
نیاستی افزود: تعریف حساب کاربری برای پزشکان در سامانه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، آموزش نحوه انجام نسخه نویسی برای تمامی پزشکان و همکاران بیمارستانی و پاسخگویی آنلاین کارشناسان اداره کل بیمه سلامت به منظور رفع ابهامات و مشکلات و پرداختهای به هنگام حق الزحمه پزشکان در صورت اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک از عوامل موفقیت اجرای این طرح در همدان است.
مدیرکل بیمه سلامت همدان اظهارداشت: بسیاری از پزشکان معتبر نزد بیماران هم اکنون نسخه الکترونیکی تجویز می کنند.
نیاستی افزود: سال گذشته داروخانه های استان بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار نسخه الکترونیک پیچیده اند .
وی از پزشکان غیرطرف قرارداد برای مشارکت در طرح نسخه نویسی الکترونیکی دعوت کرد و گفت: پزشکان شرط همراهی با این طرح را فراهم شدن مقدمات حداکثری ایدهآل ندانند.
مدیرکل بیمه سلامت همدان افزود: موفقیت کامل اجرای طرح نسخه الکترونیک نیازمند تامین به موقع اعتبارات برای پرداخت مطالبات، تعرفه گذاری مناسب برای رغبت مشارکت پزشکان، همراهی جامعه پزشکی، بر طرف شدن نواقص سامانه های الکترونیکی نسخه نویسی و نسخه پیچی، ارتقای فرهنگ عمومی، نظارت موثر صنفی و تولیت سلامت دارد.