به گزارش ایرنا، غلامعلی خدیبی روز سهشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه پیشبینی میشود ۱۰۲ هزار دانشآموز در برنامههای طرح غنیسازی اوقات فراغت شرکت کنند، افزود: پایگاههای اوقات فراغت شامل کانون فرهنگی و تربیتی، اردوگاهها، دارالقرآن، کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مرکز طرح اوقات فراغت آموزش استثنایی، مدرسه و سالن ورزشی به همراه مرکز مشاوره با آموزش و پرورش استان همکاری دارند.
وی اظهار داشت:طرح غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان در رشتههای هنری، تربیتی، آموزشی، علمی و مهارتآموزی است که دانشآموزان بنا به سلیقه و استعدادهای خود در این رشتهها شرکت میکنند.
خدیبی با اشاره به اهمیت تربیت دانشآموزان در نظام تعلیم و تربیت افزود: تربیت هیچگاه متوقف نخواهد شد و دانشآموزان با حضور در کلاسهای آموزشی تابستانه در محیطی شاداب و پر نشاط آمادگی لازم را برای حضور در کلاس درس در سال تحصیلی جدید به دست خواهند آورد.
وی اظهار داشت: تمام تشکلهای دانش آموزی از جمله بسیج، سازمان دانشآموزی، اتحادیه انجمنهای اسلامی، سازمان جوانان هلال احمر، دارالقرآنها، پژوهشسراهای دانشآموزی و مراکز مشاوره در فعالیتهای تابستانه دانشآموزان فعال هستند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال وبختیاری گفت: برگزاری اردوهای یک روزه دانشآموزی، اجرای برنامههای عمومی و همگانی مانند جشن عمومی ولایت و امامت، عفاف و حجاب، آیینهای حسینی، پیادهروی همگانی، اردوی راهیان نور، اردوی راهیان پیشرفت، اجرای طرح دانا، اردوهای تخصصی ویژه دانشآموزان مستعد، اجرای پویش ایران فردا، اجرای طرح مزرعه تابستانی من، اجرای طرح پیوند، اجرای طرح ماهرانه، پیادهروی و برپایی موکبهای اربعین حسینی و اردوهای زیارت اولی را از مهمترین برنامههای تابستانه آموزش و پرورش استان در تابستان امسال است.
به گفته وی، امسال برای نخستینبار ۴۳۷ کانونهای فرهنگی مساجد استان نیز با آموزش و پرورش برای اجرای طرح غنیسازی اوقات فراغت در مناطق روستایی همگام شدند.
وی اظهار داشت: برای اجرای فعالیتهای تربیت بدنی نیز شناسایی و پرورش دانشآموزان مستعد در رشتههای مختلف ورزشی، بهرهوری و استفاده بهینه از امکانات و توسعه فعالیت ورزشی، رشد و توسعه فعالیتهای ادارکی و بنیادی و مشارکت خانوادها مد نظر است.
خدیبی افزود: برگزاری کانونهای ورزش و تندرستی، طرح شهید خرازی و مسابقات ورزشی و دانش آموزی و اردوهای ورزشی با اهداف تربیتی در مد نظر است.
الزامی برای خرید فرم مدارس برای دانشآموزان میان پایه نیست
رییس انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در سال تحصیلی جدید الزامی برای خرید لباس فرم مدارس برای دانشآموزان میان پایه نیست و تغییر در فرم مدارس باید از فرم دانشآموزان پایه اول هر سطح آغاز شود و دانشآموزان میان پایه میتوانند از لباسهای فرم سال گذشته استفاده کنند.
ذوالفقار علیخانی افزود: سال گذشته ۷۰ هزار فرم لباس مدرسه برای دانشآموزان با همت اصناف و صنعت، معدن و تجارت تهیه شد که به دلیل اینکه مشخص نبود کلاسهای درس حضور باشند و یا غیر حضوری تولیدیهای پارچه به اندازه نیاز تولید پارچه نداشتند و این مساله مشکلاتی را برای تولید لباس در سال گذشته ایجاد کرد.
وی اظهار داشت: امسال تاکنون ۶ جلسه مستمر برای تولید لباس فرم مدارس برگزار شده و نوع پارچه مورد نیاز لباس مدارس معرفی شده و قیمت لباس نیز آنالیز و به مدارس و تولیدها ابلاغ شده است.
علیخانی با اشاره به اینکه برای تهیه لباس فرم انجمن اولیا و مربیان مدارس با تولیدیها قرارداد منعقد میکنند، گفت: قیمت لباس و نمونه لباس به مدارس ابلاغ شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه پارسال ۲۰ هزار دانشآموز متقاضی از سرویس مدرسه بودند، گفت: ۹ هزار نفر از این تعداد دانشآموزان ناحیه یک و ۲ شهرکرد بودند.
علیخانی افزود: سرویس مدرسه دانشآموزان یک کار چند سازمانی است که به همکاری آموزش و پرورش، انجمن اولیا و مربیان و شهرداری و بخشداریها نیاز است .
به گفته وی، برای سرویس مدارس دانش آموزان درسال تحصیلی جدید ۱۹ شرکت به آموزش و پرورش معرفی شده است.
وی با اشاره به اینکه مدارس با شرکتها برای سرویس مدرسه قرار داد منعقد میکنند، افزود:در صورتی که افراد به صورت شخصی قراداد منعقدکنند آموزش و پرورش و مدرسه پاسخگویی هیچ کدام از مشکلات نخواهند بود.
به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی گذشته ۲۳۰ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف در استان چهارمحال و بختیاری مشغول تحصیل بودند.