حجت الاسلام " محسن ابراهیمی" عصر سه شنبه در آیین رونمایی از سامانه مسیر در محل دادسرای عمومی و انقلاب اراک افزود: ابجاد سامانه جامع ارایه خدمات قوه قضاییه در دستور کار قرار دارد و هماکنون در چهار استان کشور اجرایی شد و در آینده ای نزدیک در تمام استانها اجرایی می شود.
وی تاکید کرد: یکی از رویکردهای سند تحول قوه قضائیه، بهره گیری از ظرفیت فناوری های هوشمند، در راستای ارائه خدمات قضایی و حقوقی است که این مهم در محاکم خانواده سالیان متمادی خدمات مشاوره و مددکاری در راستای رسیدگی به مشکلات و سازش زوجین و کاهش اختلافات خانوادگی صورت می گیرد.
معاون مشاوران خانواده مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه اظهار کرد: تاکنون بهره گیری از ظرفیت فناوری های هوشمند در این راستا محدود بوده تا این مهم تحت نظارت حوزه قضایی به ویژه خدمات حقوقی مورد بهره گیری قرار گیرد.
حجت الاسلام ابراهیمی ادامه داد: از سال گذشته در حوزه کارشناسی یک ابر پروژه به عنوان ارجاع هوشمند کارشناسی آغاز شده که از مزایای نظام جامع، ارایه خدمات الکترونیک، شفافیت عملکرد و نحوه ارایه خدمات است و تعامل مشاوران با مراجعان در این نظام مورد توجه است.
وی گفت: با بهره گیری از ظرفیت دانشگاهی و علمی همچنین تعامل و هم افزایی مسئولان قضایی استان مرکزی به طور حتم این استان از سه استان دیگر پیشی می گیرد و به عنوان استان نخست مطرح می شود.
معاون مشاوران خانواده مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام و مجوز سازمان بهزیستی معدل کشوری در بحث انجام اقدامات مشاوره و ایجاد سازش میان زوجین ۱۵ است اما این مهم در استان مرکزی با شتاب عبور کرده و سال گذشته میزان سازش ۴۰ درصد اعلام شده که ۷۰ درصد سازش پایدار بوده که جای تقدیر دارد.
شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاههای عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه میکنند