عبدالحمید عباس شیاری روز چهارشنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا اظهارکرد: این تعداد دستگاه در زیر زمین مجتمعی در یکی از خیابانهای منطقه کیان اهواز کشف و ضبط شده است.
وی افزود: با تماس برخی شهروندان در زمینه بروز نوسان ولتاژ برق در این منطقه، با شناسایی محل و همکاری عوامل پلیس امنیت اقتصادی این مزرعه کشف و مشکل نوسان برق برطرف شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز تصریح کرد: شهروندان میتوانند برای اطلاع رسانی در خصوص ماینرهای غیرمجاز از طریق " اپلیکیشن برق من " ، " سامانه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat و نیز با شماره گیری ۱۲۱ و ۱۵۲۱ برای ثبت گزارش برای معرفی اماکن غیرمجاز استخراج رمز ارز اقدام کنند.
شیاری با اشاره به صرفه جویی و مدیریت مصرف برق در کلانشهر اهواز ادامه داد: صنعت برق از جمله تولید، انتقال و توزیع بصورت شبانه روزی با هدف پایداری شبکه برق در تلاش است تا در فصل گرم شاهد قطع جریان برق نباشیم.
وی با بیان اینکه دست یافتن به برق پایدار و بدون خاموشی صرفا با همراهی و همکاری مشترکان امکان پذیر است خاطر نشان کرد: در ساعت پیک یا اوج مصرف لوازم پرمصرف غیرضروری مانند، لباسشویی، جاروبرقی، اتو و غیره و حتی کولر اضافی را وارد نکنیم تا شاهد شبکه ای پایدار باشیم.
پول مجازی (بیتکوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.