مریم قاسم زاده روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: با این میزان جوجه ریزی حدود هفت هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان دارای ۳۰۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی است و اکنون در راستای ارتقای ضریب خوداتکایی استان به گوشت مرغ ۲۵۴ واحد مرغداری گوشتی ۲۰ هزار قطعهای با سرمایهگذاری بیشاز ۲۵ هزار میلیارد ریال و با پیشرفت فیزیکی بین ۱۰ تا ۸۰ درصد در دست ساخت است.
مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم طرح خودکفایی این استان به تولید گوشت مرغ با مشارکت بهرهبرداران آغاز شد.
وی ادامه داد: قبل از دولت سیزدهم فقط ۳۰ درصد گوشت مرغ مورد نیاز در واحدهای مرغداری فعال سیستان و بلوچستان تولید میشد که با اسقبال بخش خصوصی و سرمایه گذاری بیشاز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تعداد واحدهای مرغداری استان در حال افزایش است.
قاسم زاده افزود: ۸۶۰ مورد موافقت اصولی برای راهاندازی واحدهای مرغداری در سیستان و بلوچستان صادر شده که تاکنون ۱۰۵ واحد در یک سال اخیر به بهره برداری رسیده است.
وی اظهار امیدواری کرد که با توجه به ساخت واحدهای جدید پرورش صنعتی مرغ گوشتی تا پایان امسال ضریب خوداتکایی سیستان و بلوچستان در تولید گوشت مرغ به رشد قابل توجهی برسد.