به گزارش ایرنا، در دولت سیزدهم کارهای مهمی در حوزه های مختلف تامین برق، توسعه زیرساختهای ارتباطی و حوزه کشاورزی برای جبران کمبود عقب ماندگی های زیرساخت های زندگی ساکنان این شهرستان انجام شده است.
یکی از مشکلات اساسی این شهرستان در طول سال و بخصوص فصل تابستان نوسان شبکه برق و افزایش تعداد خاموشی ها بوده است بطوری که میزان مصرف برق در ساعات پیک بار امسال این شهرستان به حدود ۲۰ مگاوات رسید که مصرف بی سابقه ای در این شهرستان محسوب می شود.
گرمای زودرس، تغییر الگوی مصرف، طولانی بودن و فرسودگی شبکه های برق رسانی، تکمیل بودن بار شبکه های برق کنونی و پراکندگی مشترکین از مشکلات کنونی و آینده برای تامین برق پایدار شهرستان لِنده محسوب می شد.
دولت سیزدهم تسریع در روند اجرایی احداث شبکه برق ۲ مداره جدید برای تقویت شبکه برق پایدار را در راستای محرومیت زدایی کلید زد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد در این رابطه گفت: احداث ایستگاه دژکوه و شبکه ۲ مداره برق از ایستگاه سَرپَری دهدشت به خروجی شهر سوق یکی از مهمترین پروژه های برق رسانی در سطح استان محسوب می شود.
محمد مرادی بیان کرد: این طرح با هدف کاهش نوسانات و ناپایداری برق روند اجرایی آن در دولت سیزدهم شتاب خوبی گرفته است.
وی اظهار کرد: طول این پروژه حدود ۲۰ کیلومتر و با استفاده از فناوری روز و نصب ۲ دستگاه رِیکلَوزر ( کلیدی که برای قطع و وصل اتوماتیک مدار جریان متناوب ساخته شده است و میتواند عمل قطع و وصل را برای چندین بار انجام دهد ) عملیاتی شد.
مرادی تصریح کرد: از مجموع ۷۷ دکل خطوط انتقال از ایستگاه سرپری تا محل اجرای پروژه ایستگاه دژ کوه بیش از ۵۱ دکل نصب و عملیات مونتاژ ۲۶ دکل دیگر نیز انجام شده است.
وی اضافه کرد: با اجرای این طرح مشکلات نوسانات و ناپایداری های شبکه های برق رسانی برای سالیان طولانی بطور کامل رفع خواهد شد.
فرماندار لنده با اشاره به وضعیت توپوگرافی این شهرستان و مشکلات قطعی برق گفت: در فصل تابستان لنده دمای بیش از ۵۰درجه را تجربه کرده است.
جلال دانش یکی از اقدامات خوب دولت سیزدهم را تسریع در روند اجرایی خط ۲مداره برق ذکرکرد و افزود: ۴۵۰میلیارد تومان در دولت سیزدهم به این طرح تخصیص داده شد.
وی بیان کرد: این طرح با ۷۵درصد پیشرفت فیزیکی روند اجرایی خوبی دارد.
دانش تامین برق پایدار خانگی و صنعت را مهمترین مزایای این طرح ملی دانست و تصریح کرد: با اجرای این زمینه حضور سرمایه گذاران در بخش های مختلف فراهم خواهد شد.
وی اضافه کرد: طرح کارخانه یخ لنده با توجه مشکل افت ولتاژ برق نیمه کاره رها شده است.
فرماندار لنده گفت: برق شهرستان به شدت ناپایدار بوده و با اجرای این گام اساسی در دولت سیزدهم برق پایدار و بدون مشکلی را خواهند داشت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد" توسعه متوازن" را به عنوان راهکاری برای برون رفت از برخی مشکلات مناطق مختلف استان دانست و گفت: در دولت سیزدهم تاکنون اقدامات خوبی در حوزه های مختلف اجرایی شده است.
سید علی احمد زاده تصریح کرد: در سایه رویکرد محرومیت زدایی دولت علاوه بر اجرای چندین پروژه زیرساختی و بسیار مهم، اقدامات امید آفرین خوبی در حال اجراست.
وی گفت: به عنوان نمونه در این دولت پلی در روستای شهید طیب در روستای موگر که ۱۴ سال در این شهرستان نیمه کاره رها شده بود در طول سه ماه ساخته شد و همچنین پل وحدت هم پس از چند سال رکود ۲۰ میلیارد تومان به آن اختصاص یافت و در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۲ به بهره برداری می رسد که این ها تنها بخشی از اقدامات دولت برای بهبود شرایط زندگی مردم در این دیار بوده است
احمد زاده تصریح کرد: تلاش مان در فراهم ساخت زیرساخت های لازم سرمایه در جای جای استان به یک نسبت است که امیدوارم با همکاری مردم به این توفیق دست یابیم .
لنده از سال ۱۳۰۵ به عنوان یکی از بخش های مهم شهرستان کهگیلویه در استان کهگیلویه و بویراحمد بود و این بخش در سال ۹۱ به شهرستان ارتقا یافت.