محمد مهدی صالحی روز شنبه جمع خبرنگاران افزود: سازمان بازرسی نامههای هشداری و متعددی در خصوص این نقطه حادثه خیز به دستگاههای متولی از جمله راهداری و راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد ارسال کرده که مستندات آن موجود است.
وی اظهارکرد: همچنین ۹ فروردین امسال نامه ای به این دستگاههای متولی ارسال شده و به آنان درباره همین نقطه حادثه خیز به لحاظ فضاسازی، رعایت حریم و نقض قوانین و مقررات هشدار داده شد و از مسئولان خواسته خواستیم که این موارد و نقاط اصلاح شود.
بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: همچنین در تاریخ دوم خرداد سال جاری هم درباره جاده یاسوج به شیراز حدفاصل «سرآبتاوه» تا پلیس راه شیراز - یاسوج به دلیل رعایت نکردن حریم جاده و تصرف غیرقانونی به متولیان امر نیز هشدار داده شد بود و از آنان خواسته شد اصلاح صورت گیرد
که البته مسئولان امر به هشداریهای سازمان بازرسی توجه نکردند.
صالحی تصریح کرد: بررسیهای که روز گذشته (جمعه) صورت گرفت و حضور میدانی هیات بازرسی سازمان بازرسی استان در نقطه حادثه خیز مذکور و شرکت در جلسه مدیریت بحران استان برای برخی مدیران پرونده تخلف تشکیل شد و در حال بررسی است و نتیجه را نیز در اسرع وقت به مردم هم اعلام میکنیم.
وی بیان کرد: اگر مدیران به هشدارهای سازمان بازرسی توجه میکردند، این حادثه خونین و به این شکل اتفاق نمیافتاد.
ظهر روز جمعه دوم تیر سال جاری یک دستگاه تریلر حامل بار آهن به علت نقض فنی در ترمز، بعد از پلیس راه یاسوج -شیراز، با تعدادی خودرو به صورت زنجیره ای برخورد کرد.
در این حادثه ۲۵ خودرو با هم برخورد داشتند که سرنشینان ۱۴ خودرو کشته یا زخمی شدند.