تبریز - ایرنا - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: اراده نظام جمهوری اسلامی اخذ نظر مردم در اداره کشور است، انتخابات امسال هم باید با مشارکت بالا منجر به شایسته گزینی و انتخاب انقلابی شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم روز شنبه در نشست مشارکت حداکثری انتخابات مجلس دوازدهم و خبرگان رهبری ششم که توسط شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی در مصلی امام خمینی (ره) تبریز برگزار شد، با تقدیر از برگزاری چنین مراسمی برای لبیک فراخوان مقام معظم رهبری برای مشارکت بالا اظهار کرد: این کار از تبریز آغاز می‌شود و مردم غیور تبریز میزبان نخستین همایش انتخاباتی برای اتحاد و همدلی و همکاری در مشارکت حداکثری و حماسی و دشمن شکن در چهلمین انتخابات نظام جمهوری اسلامی شده است.

وی با تاکید بر اینکه تشکل‌های سیاسی در تبریز و آذربایجان شرقی از یک وحدت و همدلی مثال زدنی برخوردارند، افزود: همگی یک هدف را دنبال کرده و دنبال جلب رضایت خداوند، خشنودی بقیه الله الاعظم و نائب برحقش امام خامنه ای عزیز هستیم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به بخشی از بیانات مقام معظم رهبری خطاب به مردم آذربایجان مبنی بر اینکه «مردم آذربایجان پرچمدار اتحاد و آزادگی ایران هستند» تصریح کرد: این اتحاد در تبریز بین مردم، مسئولین و تشکل‌ها در اوج خودش قرار دارد که معتقدم این اتحاد مبارک برای کشور الگو خواهد بود تا اسفندماه شاهد خلق حماسه بزرگ باشیم.

وی با یادآوری اینکه به صورت متوسط، هر سیزده ماه یک انتخابات در کشور برگزار شده است، ابراز داشت: اراده نظام جمهوری اسلامی، اخذ نظر مردم در اداره کشور است که این شاخص خوبی در مردم‌سالاری است.

امام جمعه تبریز، سطح مشارکت مردم در ۳۹ انتخابات قبلی را بالاتر از کشورهای مدعی دموکراسی دانست و گفت: جمهوری اسلامی برآمده از انتخاب ۹۸ درصدی مردم است و معتقدم بدون حمایت و نظر جامعه بر حاکمیت حکمرانان، مردم‌سالاری تحقق نمی یابد.

وی خاطرنشان کرد: در نظام سیاسی که به این اندازه به حاکمیت مردم بها داده می شود، مردم به صورت هرمی از پایین به بالا تا راس هرم در تصمیم سازی و اداره کشور نقش دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم با اشاره به ویژگی‌های لازم برای شایسته گزینی در انتخابات‌ها، تصریح کرد: تقید حکمرانان به ایمان، معنویت، اخلاص، بصیرت، آگاهی سیاسی، علم و فناوری، مشارکت مردم در اداره امور، مشورت پذیری مسئولیت پذیری، پاسخگویی، وفای به عهد، انصاف، عدالت محوری، استکبارستیزی همراه با عزت و وحدت ملی و خدمت رسانی به آحاد جامعه از شاخص های نظام سیاسی مردم‌سالار جمهوری اسلامی ایران است که با رویکرد دینی حکمفرمایی می‌کند.

وی مولفه‌های ثبات و پایداری نظام اسلامی در چهار دهه حیات انقلاب اسلامی را برشمرد و اظهار کرد: امروز و در آینده، دوام نظام سیاسی ایران به حفظ روحیه مبارزه با استکبار، پذیرش انتقادات سازنده و نظرات مردمی، گسترش عدالت، وحدت حول مقام معظم رهبری، وحدت حول محور منافع اسلامی و ملی، تاکید بر ارزش‌های انقلاب و ولایت پذیری وابسته است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه در حکومت اسلامی تصدی همه پست ها باید بر اساس شایسته گزینی باشد، ابراز داشت: امروز راهی جز مشارکت حداکثری و شایسته گزینی برای تقویت مجلس و خبرگان نداریم لذا باید همه مردم جامعه پای کار بیاید و آینده کشور را با مشارکت همه مردم بسازیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم با اشاره به فرارسیدن سالروز ترور مقام معظم رهبری در بمب‌گذاری‌های دهه ۶۰ تاکید کرد: فضل خدا بود که ایشان بماند و با همان اقتدار و صلابت امام، هدایت مسلمانان جهان را بر عهده بگیرد که جای بسیار شکرگذاری دارد.