شاهرود - ایرنا - امام جمعه و رییس شورای فرهنگ عمومی شاهرود با بیان اینکه مشارکت در انتخابات با تشکیل کارگروهی فرهنگ‌سازی شود، گفت: بررسی راه‌های رقابت سالم در انتخابات و همچنین جذب بیشتر مشارکت مردم از مهمترین وظایف این کارگروه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام عباس امینی روز یکشنبه در نشست مشترک شورای فرهنگ عمومی و انجمن کتابخانه‌های شهرستان شاهرود افزود: مشارکت، رقابت سالم، امنیت و سلامت در انتخابات مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی و همچنین سخنرانی ۱۴ خردادماه بود.

وی با بیان اینکه مشارکت بالا در انتخابات بر اقتدار نظام می‌افزاید، ابراز کرد: فرهنگ‌سازی مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی دغدغه رهبر معظم انقلاب و نیاز کشور است.

حجت الاسلام امینی اظهار کرد: کارگروه انتخابات راهکارهای جذب بیشتر مشارکت مردمی را به شورای فرهنگ عمومی ارایه دهد، موارد پس از بررسی طی مصوبه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، نهادها و متولیان ابلاغ شود.

امام جمعه شاهرود با بیان اینکه طی سال‌ها برخی منتخبان اجازه ندادند مردم به بلوغ انتخاباتی برسند، ادامه داد: این تعداد با پول‌پراکنی و ابزار قراردادن تعصب قوم و قبیله‌ای برای رای آوردن تلاش کردند.

وی به مناسبت‌های پیش رو، عید قربان و عید غدیر خم اشاره کرد و گفت: شیعیان باید نسبت به این ۲ عید توجه بیشتری داشته باشند و با برگزاری برنامه‌های شاد و فرهنگی نشاط را در جامعه ترویج دهند.

رییس شورای فرهنگ عمومی شاهرود با بیان اینکه باید عید قربان و غدیر در جامعه فرهنگ‌سازی شود، افزود: تغییر نگرش و ریل گذاری در مسایل فرهنگی با بهره‌گیری از برکات فرهنگ این ۲ عید به عنوان یکی از وظایف شورای فرهنگ عمومی مدنظر باشد.

برگزاری انتخابات نیازمند مشارکت موثران جامعه است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شاهرود هم در این نشست با اشاره به اینکه برگزاری انتخابات در اسفندماه به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای امسال است، گفت: برگزاری این رویداد نیازمند همکاری، همراهی و همفکری همه موثران شهرستان است.

ابوطالب جلالی با بیان اینکه مشارکت و رقابت سالم ۲ عنصر بیرونی این رویداد است، افزود: امنیت و سلامت انتخابات نیز بر عهده حاکمیت و برگزارکنندگان قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه برای مشارکت و رقابت سالم در انتخابات باید از ظرفیت مردم استفاده کرد، ابراز کرد: هیات‌های مذهبی، مجموعه‌های اتاق اصناف، جهادکشاورزی، کمیته امداد، نظام آموزشی برای رأی اولی‌ها، دانشگاه‌ها و امامان جمعه و جماعت، می‌توانند در پیشبرد اهداف تاثیرگذار باشند.

جلالی، به پنجم تیرماه سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه مصرف مواد مخدر در شاهرود برنامه‌ریزی شده است.

فرماندار ویژه شاهرود با بیان اینکه کاهش مصرف مواد مخدر نیازمند فرهنگ سازی و آگاهی است، ادامه داد: نمایشگاهی در همین راستا از کشفیات نیروی انتظامی در شهر برپا شده است.

ترویج کتاب‌خوانی از مصادیق فرهنگ عمومی است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان هم در این نشست گفت: ترویج کتاب و کتاب‌خوانی از بارزترین مصادیق فرهنگ عمومی است.

محمد طاهریان با بیان اینکه هم‌افزایی بین مسوولان در پیشبرد اهداف توسعه‌ای شهرستان شاهرود وجود دارد، افزود: این شهرستان با توجه به ظرفیت‌های مناسب به عنوان گزینه ای برای «پایتخت کتاب» مطرح شده است.

وی با اشاره به اینکه رسیدن به جایگاه واقعی مطالعه در استان و کشور در دستور کار است، ابراز کرد: سند ارتقای توسعه کتابخانه‌های استان با ۱۰ بند در راستای همکاری و وظایف دستگاه‌های دولتی، غیردولتی و نهادهای عمومی تدوین شده است.

فرهنگ‌سازی اعیاد قربان و غدیر، پنجم تیر روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، هفتم تیر روز عرفه و شهادت آیت الله بهشتی و یارانش(هفته قوه قضاییه) از جمله مباحث این نشست بود و حجت الاسلام مصطفی دانش پژوه استاد حوزه و دانشگاه و نویسنده ۳۲ عنوان کتاب در این نشست تجلیل شد.