فریدون عباسی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره اظهارات اخیر حجاریان درباره دولت سیزدهم اظهار داشت:مشکلات دولتها را معمولاً با دو دیدگاه میتوان مورد بررسی قرار داد؛دیدگاه نخست این است که ببینیم شرایط جهانی چگونه است و نظریهای که دولتها به لحاظ اقتصادی به آن معتقدند، چیست که بتوان از شرایط جهانی در جهت منافع کشور از آن استفاده کرد.
وی افزود: مساله دوم این است که آنها چه چیزی را از دولت قبل به ارث بردهاند و اینکه دولت قبل چگونه با شرایط اقتصادی برخورد و آن را به دولت بعد منتقل کرده است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اگر به شرایط جهانی نگاه کنیم، درمییابیم که همه دولتهای جمهوری اسلامی ایران با بحث تحریمها و کارشکنیهای خارجی مواجه بودهاند؛ موضوع تحریم همواره مطرح بوده اما در دورهای سهل تر و در دوره ای سخت تر گرفته شده است نه اینکه به طور کامل از میان برداشته شده باشد.
عباسی با تاکید بر اینکه سیاست کشورهای متخاصم با جمهوری اسلامی ایران کاملا مشخص است، اظهار داشت: آنها در جهت تغییر نظام و از بین بردن انقلاب اسلامی حرکت میکنند و فرقی نمیکند که چه دولتی سر کار باشد و فقط نسبت به دولتهایی که در ایران به نظریه مقاومت معتقد هستند، سختگیری بیشتری میشود.
وی بیان کرد: دولت اول احمدینژاد و آیتالله رئیسی دولتهایی هستند که به نظریه مقاومت نزدیک هستند؛ اما دولت روحانی به بحث تهدیدزدایی توجه نداشت و بیشتر دنبال نظریه تنشزدایی بود و اساساً نظریه مقاومت را قبول نداشت.
نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولتهای غربی با دولتی که قابل مماشاتتر است و در مختصات فکری آنها حرکت میکند، همراهی دارند.
رییس اسبق سازمان انرژی اتمی ایران افزود: غربیها بر دولتی که قاعده بازی آنها حرکت کرده و در تنشزدایی از اصول غربی استفاده کند، مسلط تر هستند و به همین دلیل اینگونه دولتها در ظاهر موفقتر به نظر می رسند که چنین بلایی در مواجهه با غربی ها بر سر دولت یازدهم و دوازدهم آمد.
عباسی تاکید کرد: در شرایط کنونی به دلیل اینکه نظریه مقاومت پررنگتر شده است و ما توانستهایم دستاوردهایی را در منطقه و سیاست خارجی بهدست آوریم، فشار اقتصادی و تهاجم رسانهای و فرهنگی از سوی کشورهای متخاصم علیه دولت فعلی بسیار است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: در چنین شرایطی بهتر است هر کسی از بزرگان و جناحهای جریان سیاسی، شرایط زمان خودش را بشناسد و درک درستی از آن داشته باشد.
نماینده مردم کازرون در مجلس گفت: از جناح های سیاسی انتظار می رود نسبت به تضعیف دولت اقدام نکنند و اجازه بدهند دولت کار خود را به درستی انجام دهد.
عباسی با تاکید بر اینکه همه باید باهم در چارچوب نظام حرکت کنیم، افزود: جریان های سیاسی باید از بیان حرفهای کلیگرایی و حزبگرایی خودداری کنند.
این نماینده مجلس با یادآوری اینکه دو قطبی سازی در جامعه ضربه به انسجام کشور است، تاکید کرد: اکنون کشور به وحدت و انسجام بیشتری نیاز دارد.
وی از تئوری پردازان و چهره های سیاسی خواست تا دیدگاههای خود را در بُعد اندیشه و نظریه پردازی در دانشگاهها به بحث بگذارند و بی جهت این موارد را به صحنه مطبوعات نکشانند تا به انسجام جامعه خدشه وارد نکند.
عباسی افزود: از بزرگان جناحهای سیاسی کشور انتظار می رود چارچوب نظام را حفظ کنند و اجازه بدهند در محیطهایی که نظریات کارشناسی بررسی میشود، در همان محیط نظریات به نقد گذاشته شود و کار به سطح جامعه کشیده نشود.