ناصر اسکندری یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن گرامیداشت هفته ازدواج بیان کرد: یکی از دغدغههای مهم و جدی موانع ازدواج در بین جوانان موضوع اشتغال است که این نهاد حمایتی در راستای حل این موضوع به همسران دختران مددجوی تحت پوشش خود تسهیلات قرض الحسنه اشتغال اعطا میکند.
وی گفت: حمایت شغلی از زوجین در پایدار ماندن زندگی آنها بسیار اثرگذار است و نوعی پشتیبانی از ازدواج جوانان خواهد بود.
اسکندری اظهارکرد: پرداخت کمک هزینه ازدواج از دیگر اقدامات کمیته امداد برای ترغیب جوانان به ازدواج است.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان افزود: خدمت دیگری که از سوی کمیته امداد به نوعروسان زیر پوشش این نهاد انجام میشود ارائه مشاورههای روانشناسی است.
وی با بیان اینکه در هر مرکز کمیته امداد در استان یک روانشناس وجود دارد افزود: طی سال گذشته ۶ هزار مورد مشاوره روانشناسی ازدواج به نوعروسان تحت حمایت این دستگاه در راستای تحکیم بنیان خانواده ارائه شد.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان یکی از ماموریت های مهم کمیته امداد را کمک به امر ازدواج جوانان تحت حمایت دانست و افزود: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جمعیت، بستههای مختلف خدمتی ازدواج و تحکیم خانواده به افراد مدنظر تحت حمایت ارائه میگردد.
وی با اشاره به اینکه در هفته ملی ازدواج امسال برنامههای متنوعی برای کمک به امر ازدواج جوانان از سوی این نهاد تدوین و اجرایی شده است افزود: به عنوان مثال مشاوره برای زوجین درگیر متارکه از جمله این اقدامات است که در برخی موارد منجر به بازگشت برخی زوجین به زندگی گردید.
اسکندری اظهار کرد: مشاوره ازدواج در بخشهای پیشگیری و راهنمایی با هدف کمک به شکل گیری خانوادههای سالم و توانمند انجام میگیرد.
وی با بیان اهمیت آموزش در زمینه کسب مهارت زندگی و همسر داری، بیان کرد: ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی در خصوص کسب مهارتهای زندگی ،همسرداری، تشویق و ترغیب زوجهای جوان به فرزندآوری، بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای برونسازمانی، منابع مردمی، خیران، دستگاهها، اصناف و بازاریان برای تامین منابع و امکانات موردنیاز زوجین از دیگر برنامههای کمیته امداد در این حوزه است.
۳۰ خرداد تا چهارم تیرماه هفته ازدواج نامگذاری شده است.
۱۳۰ هزار خانواده در خوزستان زیر پوشش کمیته امداد هستند.