به گزارش روز یکشنبه ایرنا، در این مراسم علیرضا دبیر رئیس فدراسیون، حمید یاری مسئول برگزاری مسابقات و رئیس سازمان لیگ، مهدی بابایی مسئول بخش مسابقات سازمان لیگ، حسین کریمی مجری طرح، جمعی از مسئولان فدراسیون و اصحاب رسانه حضور داشتند.
علیرضا دبیر در این مراسم با اشاره به لزوم به روز رسانی کشتی ایران، اظهار داشت: دنیا به سوی آیتی محور شدن پیش میرود و از ۲ دهه گذشته تاکنون بسیاری از سازمان ها و نهادها به سمت آیتی محور شدن حرکت کردهاند و اکثر کارها و تعاملات بر روی بستر اینترنت انجام میشود. برای فدراسیون بسیار مهم است که به صورت آنلاین بتوانیم کشتی گیران، مربیان و داوران را رصد کنیم و با آنها در ارتباط باشیم.
رئیس فدراسیون کشتی ضمن تقدیر از حمید یاری و مهدی بابایی برای تدوین این سامانه، اظهار داشت: ابتدا تأکید میکنم که مدیریت قوی بر روی این سامه انجام دهید تا هیچ کس نتواند، کشتی گیری را به لیست اضافه کند و همه چیز قانونمند باشد.
وی ادامه داد: برای انجام این طرح محکم جلو بروید و فدراسیون نیز حمایت کامل را انجام می دهد، هیئتهای کشتی باید یک نفر مسئول را که آشنایی کامل با اینگونه موارد را دارد بعنوان مسئول قرار دهند.
دبیر با بیان اینکه فدراسیون کشتی از چند سال گذشته به دنبال آیتی محور شدن تمامی ارکان اجرایی خود بوده است، گفت: کمیته داوران و انستیتو کشتی باید به کار خود سرعت دهند، هنوز اپلیکیشن داوران آماده نشده و تعداد قابل توجهی مربی نیز دارای دفترچه هستند که باید به کارت تبدیل شود و در سیستم ثبت نام کنند.
وی با اشاره به اینکه روزی در فدراسیون حکم قهرمانی و دفترچه مربیگری خرید و فروش می شده گفت: خوشبختانه در فدراسیون جدید تمامی حکمها شماره و مهر میشود و با راه اندازی سامانه مسابقات، احکام صادر شده قابل پیگیری است. ضمن اینکه دیگر چیزی بعنوان دفترچه مربیگری نداریم و کارت مربیان از طریق سامانه جامع کشتی صادر میشود.
دبیر تاکید کرد: انستیتو کشتی باید برای قهرمانان آسیا و جهان که به جرگه مربیگری پیوستهاند تمهیداتی را بیاندیشد تا کارت مربیگری آنها هرچه زودتر صادر شود و با ایجاد انگیزه برای آنها موجبات حضور و تداوم کارشان در باشگاهها را فراهم کند.
رئیس فدراسیون در پایان خاطرنشان کرد: پس از راه اندازی سامانه مسابقات که کشتیگیران و مربیان برای حضور در مسابقات رسمی فدراسیون از جمله قهرمانی کشور، انتخابی تیم ملی و لیگ موظف به ثبت نام در آن هستند، از حضور مربیانی که فاقد کارت مربیگری هستند در مسابقات جلوگیری بعمل آمده و برای آنها، آیدی کارت صادر نخواهد شد.
حمید یاری نیز در این مراسم در خصوص راه اندازی این سامانه گفت: با توجه به اینکه تاکنون ثبت نام کشتی گیران، پذیرش، صدور آیدی کارت و حکم قهرمانی آن ها به صورت دستی انجام میشد و این مسئله ناخواسته مشکلاتی را به وجود میآورد، با توجه به سند طرح توسعه فدراسیون کشتی و برای چابکسازی، هدفمندی و همکاری منظم بین هیئتهای کشتی با فدراسیون اقدام به راه اندازی سامانه مسابقات فدراسیون کردیم.
وی در مورد مزایای این سامانه از جمله به موارد زیر اشاره کرد:
۱- استعلام هویت کشتی گیران و مربیان از سازمان ثبت احوال کشور
۲- تأیید مربیان از سوی انستیتو کشتی
۳- جلوگیری از کشتی گیران و مربیان محروم در مسابقات
۴- صدور احکام کشتی گیران از طریق سامانه و استعلام آن از طریق سامانه برای عموم مردم، نهادها و سازمانها
۵- استفاده از فناوری های نوین و آیتی محور شدن فعالیت ها در جهت برگزاری مسابقات
۶- زمانبندی مشخص برگزاری مسابقات فدراسیون
۷- سازماندهی کشتی گیران و مربیان و صدور آیدی کارت مسابقات برای تمامی شرکت کنندگان
۸- یکپارچه سازی تمامی مسابقات هیئت های استانی و ثبت اطلاعات کامل کشتی گیران درسامانه
۹- استفاده از داده های وارد شده به منظور سایر برنامه های فدراسیون از جمله برنامه های آموزشی
۱۰- ایجاد بانک اطلاعاتی کامل از نفرات شرکت کننده و ثبت نتایج
۱۱- متصل شدن سامانه مسابقات به سامانه جامع کشتی ایران (کارت ملی کشتی) شامل داوران، مربیان، کشتی گیران
۱۲- استفاده از داده های ثبت شده در سامانه برای آنالیز و تجزیه و تحلیل کشتی کشور توسط کارشناسان