به گزارش ایرنا، این مقام روس به خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه گفت که نمایندگان کشورهای غربی در صندوق بین المللی پول تلاش می کنند که این مسائل را نادیده بگیرند، اما رهبران سازمانهای بینالمللی نمیتوانند از فشارهایی چشم پوشی کنند که اعضای کشورهای غربی به آنها وارد میکنند.
موژین بعنوان نمونه ای از انشقاق در اقتصاد جهانی به پیامدهای تحریم های غرب علیه روسیه اشاره کرد.
وی افزود: این درس را یاد گرفتیم و به خودمان هرگز اجازه نخواهیم داد که یک بار دیگر به واردات آن هم در بخشهای راهبردی اقتصادی تکیه کنیم.
به گفته مقامهای آمریکایی، روسیه اکنون « کشوری با شدیدترین تحریم» در جهان بوده و تحت فشار سنگینترین تحریمها از جمله در حوزه نفت قرار دارد.
در چارچوب اعمال تحریمها و محدودیتها علیه روسیه، بیش از ۳۰ کشور جهان از جمله آمریکا، اعضای اتحادیه اروپا، انگلیس، کانادا، استرالیا و ژاپن با یکدیگر مشارکت میکنند. آنها برای نفت و گازوئیل روسیه سقف قیمت تعیین کرده، داراییهای بانک مرکزی روسیه را مسدود و دسترسی به شبکه بین المللی بینبانکی سوئیفت (SWIFT) را محدود کردهاند.
پیش از این، وزیر دارایی روسیه با ناکارامد خواندن تحریم های غرب علیه این کشور، گفت، تحریم هایی که با هدف فلج کردن اقتصاد روسیه اعمال شده تاثیر معکوسی داشته و به اقتصاد غرب آسیب رسانده است.
آنتون سیلوانف به شبکه خبری راشاتودی گفت: سیاست کوته بینانه اروپا در اعمال تحریم ها بیشتر از مسکو، بر اقتصاد خود این اتحادیه تاثیر داشته است.
وی افزود: گزینه های غرب برای هدف قرار دادن مسکو بعد از چند دور تحریم با هدف فلج کردن اقتصاد روسیه، به اتمام رسیده است.
این مقام روس اظهار کرد : همه این محدودیت ها اثر بومرنگی (تاثیرمعکوس) داشته و به افزایش بحران هزینه زندگی، افزایش تورم و کاهش استانداردهای زندگی در کشورهای غربی منجر شده است. بنابراین این کشورها با پیروی از یک سیاست کوته بینانه، مداوم بسته های محدودیت ها و تحریم ها را اعمال می کنند.