زاهدان- ایرنا- معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از ورود ۶۰ هزار راس دام سبک از استان‌های همجوار برای عید قربان به این استان خبر داد.

مسعود اصغری روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: تمامی دام های وارد شده در مبدا تحت نظارت بهداشتی شامل پلاک کوبی، سم پاشی و معاینه بالینی قرار خواهند گرفت و در صورت سالم بودن مجوز حمل بهداشتی دامپزشکی صادر می‌شود و در مقصد هم دام ها تحت نظارت دامپزشکی بخش خصوصی و دولتی، مورد معاینه بالینی قرار خواهند گرفت.

وی افزود: شهروندان می‌توانند دام دارای پلاک کددار مورد نیاز خود را از میادین عرضه مجاز دام که توسط شهرداری‌های سطح استان مشخص کرده و یا از میادین عرضه دام خریداری و از نظرات کارشناسان دامپزشکی مستقر در میادین بهره‌مند شوند.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از هم استانی‌ها خواست برای اطمینان از سلامت دام از کارشناسان دامپزشکی مشاوره بگیرند.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو لازم است پس از کشتار دام قربانی و به منظور مصرف، حتما گوشت به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال و جگر به مدت حداقل ۴۸ ساعت نگهداری شده و سپس گوشت با دستکش خرد شود.