غلامرضا فدوی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش بینی شده تابستان امسال در ۲۴ منطقه آموزش و پرورش استان پایگاههای غنی سازی اوقات فراغت فعال و با برنامههای متنوع فرهنگی و آموزشی پذیرای دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی باشند.
وی با بیان اینکه رشد همه جانبه دانش آموزان هدف اصلی از اجرای این برنامههاست، اظهار کرد: ارتقای سطح دانش و بینش اعتقادی، علمی، اجتماعی، فرهنگی و هنری دانش آموزان و تقویت هویت دینی و ملی آنان نیز در دستور کار است.
فدوی ادامه داد: در این راستا سعی شده از ظرفیت همه مدارس استان برای جذب حداکثری دانش آموزان استفاده شود.
معاون پرورشی وفرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اضافه کرد: استفاده از ظرفیتها و تشکلهای مردمی، گروههای جهادی و انقلابی نیز در این راستا برنامه ریزی شده است.
وی با اشاره به اجرای برنامههای محله محور و گروهی نیز یادآور شد: دانش آموز محور بودن تمام این فعالیتها مورد توجه است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: محور برنامهها و فعالیتهای تابستانی براساس ۶ ساحت تعلیم و تربیت و سند تحول بنیادین که شامل اعتقادی، عبادی، اخلاقی، زیبایی شناختی و هنری، زیستی و بدنی، علمی و فناورانه، اجتماعی و سیاسی، اقتصادی و حرفهای تنظیم میشود.
به گفته وی، آغاز کلاسها از هفته اول تیر بوده و پایان آنها نیز ۲۰ شهریور است و از ظرفیت کانونهای ورزشی، تربیتی، مدارس، اردوگاههای دانش آموزی، دارالقرانها، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، سالنهای سینمایی دانش آموزی و تشکلهای دانشآموزی در راستای غنیسازی اوقات فراغت دانش آموزی در ایام تابستان استفاده میشود.
فدوی تاکید کرد: از ظرفیت نهادها و دستگاههای برون سازمانی هم در این زمینه طبق دستورالعمل ابلاغی میتوان استفاده کرد و از همکاری همه نهادهای علاقمند به تعامل استقبال میکنیم.
در تابستان پارسال در ۲۴ منطقه آموزش و پرورش استان با ۳۶۲ پایگاه تابستانی فعالیت داشتند و حدود ۲۲ هزار و ۳۴۸ نفر دانش آموز جذب این پایگاهها شدند.