به گزارش حوزه دفاعی ایرنا، امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع پیش از ظهر امروز (دوشنبه ۵ تیرماه) در نشست راهبردی وزارت دفاع آینده که در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد، گفت: وزارت دفاع مسئولیت پشتیبانی تسلیحاتی و تجهیزاتی از نیروهای مسلح را بر عهده دارد و تعامل با مجموعه های تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان این ماموریت وزارت دفاع را تسهیل می کند.
وی اضافه کرد: وزارت دفاع نقش بسیار حائز اهمیتی را در تقویت بنیه دفاعی کشور بر عهده دارد و در مسیر بازدارندگی موثر تلاش می کند.
امیر آشتیانی با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی از بدو پیروزی انقلاب اسلامی مورد تهاجم همه جانبه دشمنان قرار گرفت و توطئه های گوناگون را پشت سرگذاشته است، عنوان کرد: این مسائل کافی بود تا مسیر انقلاب با مشکلات عدیده ای مواجه شود اما به لطف خدا در همه این قائله ها نظام جمهوری اسلامی سربلند بیرون آمد و توانست ایستادگی کند.
وی افزود: انسانها با پدیده های مختلفی مواجه هستند و ممکن است بعضی از این رخداد ها، وقایع بزرگی باشد. حال این سوال مطرح است که آیا این پدیده ها به نفع ما است یا به ضرر ما؟
وزیر دفاع با بیان اینکه ما گاهی اوقات در تشخیص این موضوع دچار مشکل هستیم گفت: هر پدیده ای به هر طریق می تواند برای عده ای خیر و برای عده ای مشکل به همراه داشته باشد. بنابراین؛ پدیده ها در تعامل با ما ارزیابی می شوند.
وی ادامه داد: یعنی اگر ما در مسیر حق و در مسیر تبعیت از آرمانهای الهی باشیم هر پدیده ای که اتفاق بیافتد برای ما خیر در پی خواهد داشت. وزارت دفاع با همین نگاه حرکت می کند و دائم رصد می کنیم تا از مسیر تبعیت از فرمانده کل قوا خارج نشویم.
امیر آشتیانی گفت: طی دوسال گذشته برنامه های ما با یک جهش فوق العاده مواجه بوده است. در صادرات ما رشد چهار برابری داشته ایم و همه این موفقیت ها نشات گرفته از همین رصد است.
وی افزود: بر همین اساس ما برنامه هایی برای ارتقا بیشتر وزارت دفاع تدارک دیده ایم. رصد تحولات فناورانه و واکاوی آینده عرصه های دفاعی - امنیتی در جنگ های ترکیبی مهمترین بخش این برنامه ها است. این کار سال ها است در قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء (ص) در حال انجام است.
وزیر دفاع تصریح کرد: ثبات سیاسی، قدرت دفاعی و قدرت منطقه ای ما امروز مورد هجوم دشمن قرار گرفته است و جنگ ترکیبی و جنگ شناختی دشمن در همین راستاست.
وی ادامه داد: موضوع بعدی توسعه توانمندی های دفاعی متاثر از همکاری های دفاعی در عرصه ملی است. ما باید به سمتی برویم که سرریز توانمندی های دفاعی در عرصه های غیر نظامی وارد شود و همکاری با وزارت علوم به این حوزه کمک می کند.
امیر آشتیانی تصریح کرد: چیزی که می تواند مایه اصلی پیشرفت را فراهم کند بهره گیری از ظرفیت های نخبگانی است و با توجه به تحولات حوزه منابع انسانی لازم است تا با برنامه ریزی به این سمت حرکت کنیم.
وی افزود: دشمن در سناریو سازی به توان بالایی رسیده است تا بتواند در آینده اقدامی را انجام دهد، ما هم باید تقویت سناریوسازی را دستور کار داشته باشیم تا بتوانیم زمینه اقدامات آینده را از قبل فراهم کنیم.