تهران- ایرنا- آیین رونمایی از ویراست سوم کتاب «انسان‌شناسی یاری‌گری» با حضور جمعی از صاحبنظران در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا از پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات کتاب انسان‌شناسی یاری‌گری به قلم مرتضی فرهادی استادتمام مردم‌شناسی و جامعه‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی با محوریت مسئله همکاری در دنیای رقابتی مدرن است و ابعاد مختلف و جدیدی از این موضوع قدیمی را کالبدشکافی می‌کند؛ موضوعی که شاید در ابتدا خواننده را به یاد تعاونی‌های سنتی روستایی و مسائل تکراری بارها گفته‌شده پیرامون آن‌ها بیاندازد اما خواندن چند صفحه آغازین این کتاب مخاطب را برای خواندن بقیه آن علاقه مند می کند.

نویسنده در این کتاب بر آن است تا همکاری را در هر لباس و با هر رنگی معرفی نماید تا جایی که گاهی این ساخت‌های رفتاری و همکاری تا عالم جانوران نیز کشیده می‌شود. طبیعت انسان‌شناسانه و جامعه‌شناسانه اثر حاضر سبب بروز گرایش به مفاهیم کلی شده است تا رفتارهای آدمی را در تفاوت‌های بسیار جزئی و ثانوی حتی در مشترکات درونی‌تر و ساختاری آن، شناسایی کند.

آیین رونمایی از این کتاب، فردا سه‌شنبه، ششم تیر از ساعت ۱۶ تا ۲۰ با حضور نویسنده، فرشاد مومنی عضو هیأت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی، ابراهیم فیاض عضو هیأت‌علمی دانشگاه تهران، علی دهباشی سردبیر مجله بخارا، ‌محمود جمعه‌پور عضو هیأت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی، علیرضا حسن‌زاده عضو هیأت‌علمی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، جبار رحمانی عضو هیأت‌علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، بهروز روستاخیز عضو هیأت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی و حمیدرضا مقصودی عضو هیأت‌علمی دانشگاه قم برگزار می شود.

مجتبی نورانی دبیر ستاد نهضت ملی ارتقای فرهنگ کار، یاسر باقری عضو هیأت‌علمی دانشگاه تهران، علیرضا محمدی‌فرد عضو هیأت‌علمی دانشگاه بین‌المللی المصطفی، حسین مهدی‌زاده مسئول میز نظریه اجتماعی فرهنگستان علوم اسلامی قم، سیدحسین شهرستانی عضو هیأت‌علمی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، کاوه فرهادی عضو هیأت‌علمی دانشگاه پیام‌نور، مرتضی سالمی پژوهشگر تاریخ اجتماعی ایران، طیبه عزت‌اللهی‌نژاد مدیر گروه هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی، سحر دانشور کارشناس ارشد مطالعات زنان و مسعود صرامی کارآفرین نمونه کشور و بنیان‌گذار شهرک سلامت اصفهان از دیگر شرکت کنندگان در این برنامه هستند.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات واقع در خیابان ولی‌عصر(عج)، خیابان دمشق، شماره ۹ مراجعه کنند. این نشست همچنین در فضای مجازی پخش خواهد شد.