تهران- ایرنا- انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در چهل و دومین سالگرد شهادت شهید بهشتی و هفتاد و دو تن از یاران وفادار انقلاب اسلامی به دست تروریست های منافقین، با حضور مقامات کشوری، فعالان فرهنگی، اساتید دانشگاهی و خانواده های شهدای ترور نخستین همایش بین المللی شهدای ترور انقلاب اسلامی را در محل یادمان سرچشمه برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار احزاب ایرنا، در این همایش که عصر سه شنبه برگزار شد حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تنها مذهبی که همه رهبرانش ترور شدند شیعه است وی ادامه داد، هدف عملیات های تروریستی ترساندن مردم است. قرآن می گوید باید در برابر کسانی که با خشونت با مردم رفتار میکنند با قدرت ایستادگی نمود. اگر با ظالم به شیوه عادلانه  و مبارزه با ظلم باشد، یک مبارزه مقدس محسوب می شود.  

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در جهان هنوز تعریفی از تروریسم وجود ندارد و قدرتهای جهانی بر اساس منافع خود هر نوع اقدامی را توجیه می‌کنند.  

وی گفت: خط ترورها ادامه خواهد یافت و پایانی بر لیست قربانیان ترور نیست. در ابتدای انقلاب روسای انقلاب را ترور می کردند و الان هم دانشمندان هسته ای و جوانان بیگناه را ترور می کنند. اشخاص هدف نیستند بلکه افکار هدف هستند و اگر بهشتی تنها یک روحانی ساده وبدون ایده بود، هرگز ترور نمیشد. ایشان ترور شد، به دلیل آنکه شهید بهشتی نماد یک روحانی متفکر و باسواد و مجتهد، منطقی و نترس و شجاع به معنی واقعی بود. تا جایی که امام خمینی درباره ایشان گفتند: بهشتی یک ملت بود.

در ادامه همایش سعید جلیلی، عضو شورای عالی امنیت ملی، گفت:  یکی از موضوعات مهم در قرآن این بوده که با آغاز هر حرکت الهی، شیاطین در برابر آن سکوت نکرده اند تا از تحقق آن جلوگیری نمایند. امروزه ما این موضوع را تجربه کرده ایم و در چهل سال گذشته تمامی دشمنان دربرابرانقلاب ایستاده اند. در هر مقطعی حرکت های مشخصی علیه انقلاب داشته اند و سه سال اول انقلاب از اهمیت بسزایی برخوردار است.  

وی ادامه داد: در آن سه سال اول انقلاب، مصداقی از جنگ ترکیبی علیه انقلاب اسلامی رخ داد. باید در آن سه سال اول انقلاب تامل نمائیم چرا که هجمه های مختلفی علیه انقلاب اسلامی شکل گرفت.

عضو شورای عالی امنیت ملی در ادامه عنوان کرد: شهید دیالمه، از شهدای هفتم تیر، تنها دو روز پس از برگزاری جلسات از سوی منافقین به شبهات آنها پاسخ میگفت و یک جریانی از تبیین را به راه انداخت. اما تروریست ها پس از آنکه نتوانستند مردم را با ادعاهای توخالی شان فریب دهند شروع به ترور افراد هوادار انقلاب کردند. اینجا است که باید گفت ترور، پایان منطق است.  

جلیلی گفت: نباید در مسیر حق، دچار لکنت زبان شد این خصلت در شهید بهشتی و عامل عظمت ایشان بود.  

در ادامه مراسم محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت:  شهیدبهشتی چند ویژگی داشت که به دلیل اصرار بر آنها سهم بسزایی در تثبیت و ادامه یافتن نهضت اسلامی در ایران داشت. اول، تلاش برای تربیت نیروی انسانی برای جلو رفت نهضت امام بود. ایشان هر جا رفتند. بسیاری از مسئولان نظام محصول فعالیت های آموزشی ایشان بودند. دوم اینکه پس از انقلاب اسلامی یک حزب سراسری و منسجم را در روزهای پس از انقلاب اسلامی ایجاد نمودند. و شبکه گسترده ای از نیروهای انقلاب، با سلیقه های مختلف، ایجاد کردند.   

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: باید از بهشتی عزیز برای امروزمان سرمشق بگیریم. و در عین تعهد به دین به علوم جدیدنیز مسلح شویم.  

در این مراسم حمیدرضا برقعی و احمد بابایی اشعاری در رثای شهدا سرودند. همچنین هنرمندان گروه هنری  آثاری در قالب نقاشی و نقاشی خط با محوریت شهدای هفتم تیر و فاجعه تروریستی انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی خلق نمودند و کلیپی از گروه سرود شمیم یاس با موضوع شهدای هفتم تیر پخش شد.  

  در انتهای مراسم نیز از خانواده های شهدای هفتم تیر، شهدای هسته ای و شهدای حرم و امنیت، با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.